Vellykket U-samling Horten!

Med Horten Karateklubb som arrangør og svenske venner på besøk – skulle det mye til at det ikke ble velykket denne helgen. Lørdag og søndag 23/24 oktober var helgen hvor et 40 talls norske og svenske utøvere var til stede og deltok på U-camp i Horten!

Continue reading

NKO Fight samling Modum!

Lørdag 25 september var det klart fro Modum karateklubb til å avholde fightsamling, da med fokus på U-klassene. En solid og høyt motivert gjeng hadde satt av lørdag til formålet. NKO har kommet i gang etter nedstengingen, og dette var 3. samling i rekken siden mitten av august – og neste er allere planlagt. Men først, lørdag 25. september:

Continue reading

NKO samling i Oslo!

Lørdag 11. September avholdt Oslo Shinkyokushin samling i Oslo Karateklubb sine lokalen, hvor treningen foregår til vanlig. Samlingen var ment som en Kick off for Oslo Shin selv – og selvsagt for andre som hadde tid og lyst denne dagen. Utøvere fra Egersund, Arendal, Horten og Ringerike hadde funnet veien. Opplegget ble lagt på utvikling i klubbene, og hvordan Fullkontakt Karate har endret seg mye i hvordan man trener til alle formål.

Continue reading

NKO Kick off Horten 2021!

Lørdag 14. August var det klart for Kick-off i Horten. To økter var satt opp, og dem ble effektivt kjørt i ledelse av Marleen Gregusson. Reg-Øst fikk også besøk av reiseglade utøvere enda lengere unna. Egersund, Arendal, Færder, Horten, Modum, Ringerike og Oslo var representert. Det var klart for kick-off med en rumensk touch!

Continue reading

Sommerleier Romania 2021

Som en av de få, muligens eneste norske – var Marleen Gregusson deltager på sommerleier i 2021. Romania avholdt sin sommerleier helgen 22-25 juli, med stort fremmøte og internasjonal deltagelse såvel som internasjonal intruktør er det ingen tvil om hvorfor dette er en av de ettertraktede leire i Europa. Som hoved instruktør – Juan Carlos Escalera Shihan / Spania.

Continue reading

NKO Mini-samling i Arenal

Ettersom pandemien flater ut, og mulighetene ligger til rette for å avholde samlinger igjen, ble det lørdag 29. mai avholdt en mini samling i Arendal. Utøvere fra Egersund, Ringerike var ogå tilstedet, men det var Arendal som hovedsaklig stod for utøverene. Rask respons og planleggig på messenger var oppskriften på organiseringen.

Egersund, Ringerike og Arendal KK var på plass.
Continue reading

God NKO innsats i tøffe tider!

Det er slettes ikke lett å holde koken oppe med Karate aktivitet for tiden, og sånn sett ikke annen aktivitet heller. Men NKO har flere gode initiativ fra medlemmer – alt fra trening i mindre skala, testing på landslaget,til internasjonale web arrangement.

Arendal kk på web-fightcamp
Continue reading

Dan Gradering NKO

Lørdag 5.desember var utøvere fra Oslo, Finnsnes og Ringerike på plass for å avholde Dan gradering i ledelse av Erik-Anders Helin, leder av faglig råd. Gruppen bestod av godt voksne utøvere fra Finnsnes kk, Ringerike KK og Oslo Shin. At det stod utøvere med 20-30 år i drakta klare for en gradering gjorde settingen spesiell.

Continue reading

Polish Shinkyokushin Summercamp 2020

To have a summer camp in these days are not easy, and for many it means no camp at all this year. But some manage to push it trough. During this Covid-19 period the most of all activities has been locked down, and specially the tournaments and larges camps. The Polish camp this year gathered 140 participants in the beautiful European Budo Center – Dojo Stara Wieś, to train and go trough belt examination.

All pictures from https://www.facebook.com/pzkskarateshinkyokushinkai visit for more!
Continue reading