French international 2022

Polish multi athlete Konrad Kozubowski will be the main attraction next weekend 15-16 January when the French Shinkyokushin association invites to seminar. Together with Kozubowski will the top instructors and profiles of France also attend,

Note: Not official poster
Continue reading

NKO overalt – alltid!

Lørdag 20. November, var NKO på farten, og det i stor stil. Flere klubber deltok på Lørenskog – Cup, både med utøvere, apparat og dommere. NKO’s verdier synliggjøres virkelig denne helgen, med full aktivitet på flere steder på alle nivåer! Lørenskog fikk besøk av Bergen, Arendal, Modum, Egersund, Ringerike og Horten. Samtidig var det høybelte gradering på Ringerike med, Horten, Arendal, Finnsnes, Oslo og Ringerike.

Continue reading

Vellykket U-samling Horten!

Med Horten Karateklubb som arrangør og svenske venner på besøk – skulle det mye til at det ikke ble velykket denne helgen. Lørdag og søndag 23/24 oktober var helgen hvor et 40 talls norske og svenske utøvere var til stede og deltok på U-camp i Horten!

Continue reading

NKO Fight samling Modum!

Lørdag 25 september var det klart fro Modum karateklubb til å avholde fightsamling, da med fokus på U-klassene. En solid og høyt motivert gjeng hadde satt av lørdag til formålet. NKO har kommet i gang etter nedstengingen, og dette var 3. samling i rekken siden mitten av august – og neste er allere planlagt. Men først, lørdag 25. september:

Continue reading

NKO samling i Oslo!

Lørdag 11. September avholdt Oslo Shinkyokushin samling i Oslo Karateklubb sine lokalen, hvor treningen foregår til vanlig. Samlingen var ment som en Kick off for Oslo Shin selv – og selvsagt for andre som hadde tid og lyst denne dagen. Utøvere fra Egersund, Arendal, Horten og Ringerike hadde funnet veien. Opplegget ble lagt på utvikling i klubbene, og hvordan Fullkontakt Karate har endret seg mye i hvordan man trener til alle formål.

Continue reading

NKO Kick off Horten 2021!

Lørdag 14. August var det klart for Kick-off i Horten. To økter var satt opp, og dem ble effektivt kjørt i ledelse av Marleen Gregusson. Reg-Øst fikk også besøk av reiseglade utøvere enda lengere unna. Egersund, Arendal, Færder, Horten, Modum, Ringerike og Oslo var representert. Det var klart for kick-off med en rumensk touch!

Continue reading

Sommerleier Romania 2021

Som en av de få, muligens eneste norske – var Marleen Gregusson deltager på sommerleier i 2021. Romania avholdt sin sommerleier helgen 22-25 juli, med stort fremmøte og internasjonal deltagelse såvel som internasjonal intruktør er det ingen tvil om hvorfor dette er en av de ettertraktede leire i Europa. Som hoved instruktør – Juan Carlos Escalera Shihan / Spania.

Continue reading

NKO Mini-samling i Arenal

Ettersom pandemien flater ut, og mulighetene ligger til rette for å avholde samlinger igjen, ble det lørdag 29. mai avholdt en mini samling i Arendal. Utøvere fra Egersund, Ringerike var ogå tilstedet, men det var Arendal som hovedsaklig stod for utøverene. Rask respons og planleggig på messenger var oppskriften på organiseringen.

Egersund, Ringerike og Arendal KK var på plass.
Continue reading