NKO – Camp Banzai 2022!

NKO var på plass når den 5. utgaven av Camp Banzai ble avholdt – 26-28 August, og som alltid, et hjertevarmt arrangement med høy standart til lav pris – krydret med internajonale profiler

Som sagt dette var 5. utgave av camp Banzai, og NKO har vært på dem alle. I år var det utøvere fra Bergen, Egersund, Arendal Horten, Oslo og Ringerike. Leiren fungerer godt på flere felt, som et Kick Off, internasjonal inputs, relasjonsbygging m.m. Det er også en utrolig bra leir å ta med seg “leir-debutanter”

NKO på rekke og rad – happy campers!

Leiren holder fokus på kamp

Banzai Karate Kai som er arrangør, har selv et meget aktivt miljø. Dette er naturlig nok kjernen i leiren, men som alle vet så huser Göteborgs området / omegn alene godt over 1000 Kyokushin utøvere – så litt er det å ta av. Banzai hadde vi besøk av på årets supre sommerleir også, hvor Anikka Peterson var en av instruktørene. Vi blir alltid godt tatt i mot og ivaretatt.

Tuva Waage / Bergen KK

Edit Abraham / Ungarn og Brigita Gustaitytė / Litauen

To riktig så dyktige damer var årets instruktører, og litt ekstra morro for Therese og Marleen var det at begge har fightet Brigita Gustaitytė, som skapte en ekstra setting dem imellom. Nå er det kun Brigita Gustaitytė som er aktiv fighter, Edit Abraham er hennes coach, etter å ha fightet i verdenstoppen noen år tilbake. Rent fighterteknisk så er det nok Abraham som er håret vassere -Brigita Gustaitytė holder selvsagt meget godt nivå, blant annet verdensmester i KWU 2019. I vårt eget forbund er hennes beste plassering 2.plas i EM – samme år som VM tittelen kom i KWU.

Sokrates Coratti / Bergen KK

Leiren gikk av sted, effektivt og bra og tiden fløy. I tillegg til de nevnte instruktører, hadde også Banzai sin egen på fredags økten – Milad, som kjørte en lettbent kreativ økt som ga et bevis hva man kan få til med en blendende teknikk. Fra tidligere leire var det i år noe mindre sparring enn hva man var vant til – det var nok sånn sett det som var forskjellen.

Bård Even / Arendal – kom 28 plass med sine 34 “chins”

Topp mat, topp trening, topp miljø – og en aldri så liten “Topp-tur” var det også, når teambuilding øvelsen “Berget” ble avgjort som siste økt på lørdag! Dette er som sagt en lagøvelse, hvor laget tar seg igjennom en løype. Løypen går igjennom flotte parkområder rett ved, og man får noen stopp i løypen – ikke for å se på parken, men for å holde pulsen ved like!

“Berget”

Vi legger ut flere bilder – etterhvert..

Banzai Open 2023

NKO kommer igjen neste år – enn så lenge kan vi informere om en annet Banzai event: Banzai Open 2023. Dette er den velkjente Oki Kodomo Open turneringen som vi har vært på ved flere tilfelle som har byttet navn. (INFO)

Marleen Gregusson / Horten og Therese N Østebrød / Egersund