Zober Zone 2009

Midt i den mest stressende tiden på året avholdes Zober Zone. Da er egentlig Ringerike Karateklubb relativt opptatt med stevner og oppkjøring, så det er kjempe bra at man får presset inn tid til et slikt arrangement som Zober Zone!

Kjetil, Ellen og Morten var på plass på årets Zober Zone. Kjetil stod også for oppvisningen sammen med ungdomsutøverene i klubben.

Zober Zone er et rusfritt arrangement som avholdes natt til 1.mai for (yngre)ungdom. Dette er et unikt tilbud for å holde ungdom borte fra gatene og bybildet. les mer om Zober Zone Arrangermentet blir avholdt i Ringerikshallen som for anledningen blir gjort om til en ungdomshus med musikk/lys/dico samt flere artige aktiviteter! Mekanisk okse og flere andre party-leker i samme gaten! Det er også flotte premier å vinne, forutsatt at man er rusfri. Dette gjør at alle premievinnere må blåse i alkotest. Arrangementet trekker rundt 700 ungdom, og det er like mange som da IKKE reker gatelangs og denslags.

Jarle var “laddad til tusen” under årets Zober Zone.

Ringerike karateklubb har også tradisjoner ift Zober Zone. RKK deltok med en oppvisning for første gang i 2004,og har etter det gjestet Zober Zone ved flere anledninger. Dette året bidro også RKK med vakt og sjauemannskap.

Nøyaktig klokken 22.30 var det klart for karateoppvisning! Dette med oppvisning er noe for seg selv. Man får skjelden vist hva det er man virkelig driver med til vanlig. Spesielt når det kommer til en Fullkontakt stil som Kyokushin Karate. Hadde det vært en mer flashy stil hvor de realistiske aspektene ikke var ivaretatt, kunne man lettere ha kjørt på som vanlig. Men som det nå er må det man skal vise tilpasses til en mer show aktig forestilling. Med dette blir det nok et noe annet fokus for de som skal vise dette frem også. Christina, Gard, Magnus, Martin og Kjetil hadde snekret sammen et program som snek seg innom de fleste aspektene som vi representerer. Til tross for et noe søvnig publikum, leverte gjengen med fullt trøkk og entusiastisk fremvisning. Litt mer sukker på folket rundt matta så hadde vært optimalt!

Magnus knuser med slag!

Martin la ingenting i mellom på Magnus!

Kjetil knuser med hoppkne!

Ringblad skrev om arrangementet her, og under kan du også se noen korte videosnutter.