Swiss Open Jr videos

 Swiss Open Junior videos..

 

 

 

 

 

Picture from 2012 tournament, click for more.. scroll ned for video.

Swiss Open Junior er en turnering som går med Japansk reglement. Hjelm er i de elste klassene valgfritt. Det kjørers forlengelser, og ellers full kontakt. Man får dog poeng man setter hodeteknikk som ikke senker motstander. I motsetning til i Norge benytter mean seg av fullt teknisk register, og det innebærer alle teknikker som senior går med internasjonalt. Har man tatt valget og vil satse internasjonalt på fullkontakt er dette et helt nødvendig skritt for å holde følge.

Om man ikke gjør det blir forskjellen alt for stor om man skal møte den internasjonale standard når man er f.eks 20 år. Da møter man i praksis utøvere som minst har gått 5 år med fullkontakt regler.