NKO – Reg Øst samlinger våren 2015

 

Shin_reg_stand – KopiRegion Øst har nok av jern i ilden, på lik linje som alle andre steder. Regionen deler også inn aktivitet blant klubbene etter kapasitet og kompetanse. Horten har hatt Teen Challenge og Ringerike har hatt Mushi Challenge. Nå står Færder kk og Horten kk klare med en treningssamlling hver i mai for alle som kan krype og gå! Fokus er kompetanseheving og sosialisering.

Målet er ogå å få løftet det totale miljøet, og det vil aktive, mindre aktive, den valige utøver og de som måtte ha en trener rolle eller så.

.

.

.

cropped-nko-web2 – Kopi

Det er altså lagt planer for samlinger i Regions Øst utøver våren. Denne mnd er preget av ufullstendige uker som sånn sett spiser treningsdager på regulær basis. Da er det like greit å legge inn noen helge samlinger, og det har man valgt å gjøre i de helger som har blitt utvidet med en dag – siden det da altså er fri.

Det skal jobbes etter å løfte den felles forståelsen i klubbene. Dette med at flere kan være med å dra lasset i klubbene er alfa omega. Da får man også en sund fordeling, i motetning til at det kun er en som kommer med alt. Vi opplever og tolker litt forskjellig ift trening, og her er det oom å gjøre å få lurt ut det beste av alle og en hver!

Vi snakker da om rent treningsmessig i første rekke, men etter hvert så beholder man tanken inn i fagene også, skjønt at her må man selvsagt ha fartstid ift de forskjellige disiplinene man måtte ønske å forbedre.

FaerderkkKlikk logo for Innvitasjon 2.mai og 23.mai!!

 

 

 

2015HKK_regsam