Dame og jente samling 10. Februar!

Søndag 10. februar er det klart for regionsamling, NKO region Øst – men kun for damer! Tiltaket er nytt, og ansees som på sin plass etter som jentene har kommer veldig strekt med i det siste.

 

 

 

Seminar og samlinger i NKO region øst står fra før av på rekke og rad, og nytt av året er rene dame/jente samlinger. Det er flere gode grunner til å avholde rene samlinger for dame/jente grupper. Det er et faktum at gutter og jenter løser ting forskjellig, og det er ikke alltid enkelt om man skal prøve å mikse dette til en hver tid. Ta for eksempel konkurranse delen, det èr en grunn til at man har seperate klasser, som går mye på det fysiske. Men det er også slik at man løser oppgaver forskjellig, og da kan det være en fin mal å få se om man har rett i det man gjør når man samles med sine likesinnede. SETT AV DAGEN!!

Instruktører og kompetanse er det ingen ting i veien med heller, og heller ikke her skal gutta komme å prøve seg! Anne – Therese Wike-Hov 2.Dan fra Færder er en av instruktørene for dagen. Lang fartstid med trenings erfaring fra England, konkurrering i fullkontakt m.m. Har hyppig trent på seminar basis med instruktører som Shihan Fitkin og Shihan Collins. Bildet : med Sensei Kumiko / Japan

 

Andre instruktør for dagen er Kristina Jøssund 1.Dan fra Ringerike. Trent Kyokushin Karate siden 1999, og instruert i over 10 år. Pedagogisk utdannet i tillegg, så Karate budsakpet har ingen problem med å bli formidlet. Graderte til Shodan sommer 2012, som utvilsom gir et modent bilde av en Shodan kandidat.

Bildet : Sempai Magnus Hanssen / Sveriges landlagstrener, og Sempai Kristina.