God NKO innsats i tøffe tider!

Det er slettes ikke lett å holde koken oppe med Karate aktivitet for tiden, og sånn sett ikke annen aktivitet heller. Men NKO har flere gode initiativ fra medlemmer – alt fra trening i mindre skala, testing på landslaget,til internasjonale web arrangement.

Arendal kk på web-fightcamp

Med til tider stengte haller og strenge tiltak, så har det ikke vært ro for å drive på normal basis. Det er hevet over enhver tvil om at dette er krevende for klubbene, og det tærer nok på motivasjonen for alle invoverte. Mange er i sving med forskjellig alternativ type trening – for de fleste så mye som mulig i Karate retning.

Fighting seminar – 2021

Det har gjennom pandemien poppet opp forskjellige type web løsninger, og 6.mars var det klart for en web utgave av den årlige danske fight camp. Denne internasjonale top campen har NKO vært fast innventar på i over 10 år. Ikke bare har det bidratt til et nivåløft, men også som en viktig faktor innen det å være del av det internasjonale miljøet. Flere NKO klubber hadde logget seg inn på dette flotte tiltaket av Mathias Hallberg.

BKK gansters på web seminar – Marie bak kameraet (kan man se i speilet!)
Marie Bkk er logget inn
Ergersund klare på linja

Samlinger, leire og turneringer er som kjent langt unna, og siden U-samlingen i august 2020, har det knappes vært mulig å gjennomføre noe som helst av aktivitet hvor man kan møtes. Men litt tiltak er det, og inn under NKO landslaget,, så har landslagsgruppen fått litt å teste seg på – bokstavelig talt. Enkle tester som blir foretatt hver annen måned, kondisjon og “syre-test”. Så har man en pekepin på at det går riktig vei, derfor er testene også i klar rellasjon til hva som skal skje på matta – når den tiden kommer!

Marcus / Egersund, i full gang med sine tester..

Til tross for vnskelige forhold om dagen, så er det mange som virkelig gjør det de kan for å holde hjulene i gang. Om man kikker til andre land, så kan man vanskelig sammenligne. En ting er hvordan pandemien rammer de forskjellige land, en annen ting er hvordan det hånteres. Alt fra nedsteninger til land hvor alt går som det alltid har gjor – inkkludert trening og konkurrering.