NKO i Okawa Cup – Sverige

Lørdag 26. oktober var det klart for Okawa Cup i Kungälv, Sverige. Marcus Skailand / Egersund Karate Kyokushinkai stillte til start. Marcus som også var i aksjon tidligere i høst/sensommers, med deltagelse i Romania International Open. Som de fleste stevner i Sverige, så er det lagt opp til MYE fighting. Og Sverige har som kjent bra med utøvere, på et godt nivå, og da får man gjort det man kommer for: fightet så mye man orker – med så mange som mulig!

Klassen bestod av åtte fighters, og her går man i utganspunktet cup – men det er ikke bare bronsefinaler – der er også fighte for retten å gå den – som kan komme igjennom re-kvalifisering – om man tapte første kamp f.eks. Dette gir ENORMT godt utbytte for deltagerene, og her går man da altså minumim to kamper – selv med tap i første. De 7 andre som deltok kom fra 7 forskjellige klubber, med utøvere fra blant annet Banzai og Göteborg Karate Kai – som er godt kjent for oss her i Norge.

Som man ser av bildet, så kjempet Marcus seg opp på en veldig god 3. plass – og det innebærer at han gikk FIRE kamper med tre seire! Dette er gull verdt “selv om” det ble bronse. Dette var første gang man deltok i Okawa Cup – ikke så rart siden det var første gang den ble arrangert – men at det blir arrangert flere ganger er sikkert, og da vet man hvor man skal være. Denne bredde eventen trakk til seg rett i underkant av 100 deltagere, og holdt seg til “semikontakt” systemene.

Okawa Cup bracket SMOOTHCHOMP
Okawa Cup Results 2019 – MOOTHCHOMP
Organisert mesterlig av KUNGÄLV KYOKUSHIN KARATE!