Oki Kodomo Open 2017

okikodomo2017-kopiOki Kodomo Open er et sant Kyokushin eventyr. Dette er turneringen som startet i det små i Banzai sine lokaler i 2008. Da staret dette som en klubbturering som skulle gi de yngste et trygt og utviklende tilbud. På den tiden ble turneringen kalt Oki Kodomo, senere utvidet dette seg til “Open” hvor andre klupper, organisasjoner og land kunne delta. turneringen dekker alderen 10-17 år….

Oki Kodomo Open 2017 – 13th May, Sweden, Gothenburg.

okiOki Kodomo Open er et fullpakket konkurransetilbud som arrangeres årlig i Göteborg, Banzai Kyokushin Karate sin regi. Oki Kodomo (betyr barn) er meget godt tilpasset, med en enorm vilje til å gi de konkurrerende opptimalt utbytte. Det er vektklasser med mindre forskjell innad, det “kjøres alle møter alle”  og lignende varianter så man sitter igjen med mye kamperfaring etter hver turnering. Det er kort sagt et tilbud man ikke lar gå fra seg!

Oki Kodomo Open is a tournament for cadets and youth. From the age ten years to seventeen. The tournament was held first time in 2008, and for every year it has been growing. All the athletes are getting several fight in the pool system, and besides that the focus to make the tournament as good it can be for the young up and coming fighters are high priority!
oki_kodomo_open2015