Fall Camp 2016 Finnsnes, Norway!

Fkk_2016For tredje året på rad arrangerer Finnsnes Karateklubb høstleier. Leiren er strategisk plassert 14 dager før årets NNM, Nord Norskt Mesterskap som avholdes i Vadsø. Leriren vil by på “all round” trening, og er av erfaring godt besøkt. Muligheten for noen oppdateringer er også til stede og ikke minst sosialt samvær!

Merk av dato i kalenderen, så får du med deg årets høst leir på Finnsnes! Leiren er Finnsnes Karateklubb sin høst event, som man på en måte si er parallellen til den årlige kampleiren som avholdes i Trømsø hvert år. (februar..)

Leiren passer for alle nivå, og vil inneholde de forskjellige elementer i fullkontakt Karate – og ikke minst hvordan man binder dem sammen.

Mer info kommer…

Klikk for å lese om 2015 leiren..

Finnsnescamp2014-Kopi-Kopi