Graderinger i Region Øst

ferder2015grad

Som en naturlig avslutning i terminen er det graderinger som blir det siste man gjør i klubben – som regel. Slik har det vært i Region Øst og Fredriksdad, Horten, Færder og Ringerike har avholdt graderinger, og om alltid er det massivt sammen arbeid når det kommer til avvikling og “sparringshjelp”

Først ut i Region Øst var Fredrikstad Shinkyokushin, og 30.mai var det klart for klubbens gradering. Som sensor var Sempai Anne Therese fra Færder KK. Det ble gradert til både Mon og Kyu grad, og en god gjeng fikke en solid gjennomgang før dommen falt.

fred_shin

 

I uke 24 graderte de resterende klubben i regionen, fordelt utover uken. Til vanlig kjøres det en regional gradering hvor man samler de som skal opp til de høyeste gradene, til felles gjennomgang og avvikling. Dette er også for å samkjøre regionen rent teknisk og ikke minst for å samle kompetansen på graderingspanelet.

I år ble det noe mer delt opp klubbvis enn ellers, ettersom en “joker” dukket opp i kalenderen i form av en HV Øvelse.. Ringerike kk avholdt sine graderinger, en for første gangs graderende og lave grader, og en for de som har vært med noen ganger før. Graderingen ble avholdt på tradisjonell vis – bilder og ref ligger HER

dsc_0009

 

14 Juni var det klart for regionens siste gradering. Horten og Færder kjørte noen av kandidatene sammen, og fikk godt utbytte av det. Graderingen foregikk hos Færder kk, som først avviklet Mon gradering, og så Kyu gradering hvor Horten karateklubb deltok med utøvere og Sempai Bård som medsensor. I tillegg var det selvsagt med noen “leiesoldater” til stor glede for de som skulle prøve seg litt høyere opp i systemet.

les REF og se BILDER!

FKK_HKK2015