Påskeleir i Sverige 2015 – Fana karateklubb

SKKSveriges påskeleir i Östersund feiret i 2014 30 års jubileum, og dette setter ting i perpektiv! Det er heller ingen hvem som helst som står i ledersjiktet for denne tradisjonelle leir. Howard Collins Shihan 7.Dan, Michael Söderkvist 6.Dan og Naser Ghanbari Shihan 5.Dan. Leiren ble avholdt 3-5 April 2015, og huset rundt 80 deltagere fra Danmark, Finland, Norge, Litauen og hele Sverige – naturligvis..

Fana Karateklubb med Ingrid Sensei i spissen har en sterkt relasjon til denne påskeleiren i Östersund. I 2013 graderte Roger Strand Sempai til Shodan på denne leir, under den topp kpmpetase som da er til stede. Collins Shihan er også “fast” hos Fana kk to ganger i året, og det har han vært i flere år ( siden 2010?)

Denne påsken stillte Fana kk opp med tre representanter, Ingrid Sensei, Roger Sempai og Mattis Kohai. For at klubbene, organisasjonen og Norge skal bevege seg fremover, er det nettopp dette som må til. Man må ut til den kilde som har overstående kompetanse, lære det og ikke minst ta det med hjem og formiddle det i miljøet.

God påske jobb i karatens navn av Fana kk, og følg med på deres website for mer!

paaskecamp2015