Kyokushin Nordic Challenge 2015

Nordiclogga-mindre – Kopi – KopiLørdag 30.mai 2015 er det klart for Kyokushin Nordic Challenge i Sverige, Göteborg. Dette er en turnering som i første steg er ment for novice eller nybegynnere innen fullkontakt Karate. De som er nyskjerrige på å prøve, eller vil skaffe seg erfarenhet uten å stille opp i store turneringer. Man kan ha maks 4 turneringer om man skal delta, og kan kan ikke ha høyere grad enn 1.kyu, men det finnes også tilbud til de med erfaring!

.

.

.

elvaKyokushin Nordic Challenge har to klasser.

  • KNC = Uerfaren – max 4 fullkontakt turneringer
  • Challenge = Erfaren – mer enn 4 turneringer eller svartbelte/Shodan av grad.

KNC klassen avvikles som en vanlig turnering, i vante vektklasser og cup uppsett man er vant til. Så oppsett,regler og rammer er det samme som alle andre turneringer – det er kun nivået på utøverene som skal være begrenset.

Challenge klassen er tilpasset motstand på samme nivå. Her møter man en motstander som er plukket ut med circa samme erfarenhet i en “Challenge Fight” hvor man har en kamp å forholde seg til, men vet at den blir på et nivå hvor man må “strekke” seg godt, og får med dette en riktig så god test.

keikoArrangør er Keiko fra Göteborg, og info blir å finne (snart) på turneringens web site www.knc.keiko.se

Kyokushin Nordic Challenge har vært en meget god rekrutt turnering. Og for uten Sverige har Danmark og Norge deltatt. Spesielt Norge har dratt godt nytte av denne turneringen, siden det til nå ikke er tilsvarende å finne i Norge, samt at man da spiller på et større miljø med andre utøvere – enten man er erfaren eller uerfaren.

Lørdag 30/5 – 2015 Gamlestadshallen Göteborg, Sverige

bildet fra http://knc.keiko.se/

atta

.