Fight Camp Tromsø 2015 – it`s on!

2015_TKKcamp (29) - KopiDen årlige tradisjonen som Tromsø Karateklubb har ved å arrangere Kumite Winter Camp er godt i gang! Fredagen har startet frisk med to økter og 55-60 utøvere til stede. Lørdagen blir selve leir dagen, og erfarings messig så øker antallet – og innsatsen! Nord er godt representert med flere klubber og organisasjoner – som det pleier å være.

.

.

Fredagen økt var en blandet intro og kom igang økt, hvor man tok for seg litt forskjellige tema fra fullkontakt Karate.

2015_TKKcamp (14) - KopiTeknikk og ikke minst forståelse var kjernen, og selvsagt god fysisk jobbing. Flere av øvelses drillene gikk også ut på at utøvere fikk åpne oppgaver i å utvikle sine yndlings kombinasjoner ytterligere. Det å oppfatte hva som faktisk skjer når en nøytraliserer teknikkene dine.

-og til slutt fikk alle smake litt på blodsmaken i noen kombiøvelser som inneholdt litt av alt!

.

.

 

.2015_TKKcamp (12) - Kopi2015_TKKcamp (3) - Kopi

2015_TKKcamp (26)