Region samling Reg Øst – Fredrikstad

2014_reg_Nov (68) - KopiRegion samling Reg Øst – Fredrikstad

Lørdag 8.november var det kart for regionsamling region Øst, og for første gang var det Fredrikstad Karateklubb Shinkyokushin som var samlingsstedet. Hele regionen bidro som vanlig, og Færder, Horten, Oslo og Ringerike var representert. 40 utøvere stilte på samlingen, som ble delt inn i to,og hvor de fleste tema ble dekket..

Det ble fort trangt i gymsalen på Nabbetorp skole i Fredrikstad denne lørdagen. Etter en felles oppstilling delte man de fremmøtte i to grupper. En med voksne og en med barn. Barna fikk ettersom det snart er gradering en oppfølging på pensum og basic, og denne økta ble ledet av Marleen Gregusson Rkk med Siri Linn Ektvedt Rkk som medhjelper. Selv om det var hovedfokus på basic var det også rom for litt annet “lureri” inn i mellom! Etter en drøy time på god jobbing var økten over for de yngste, mens de andre hadde funnet frem hanskene for kamp og sparringstrening.

2014_reg_Nov (7) - Kopi

Også den voksne gruppen fikke en sekvens med basic og teknikk jobbing fra start. Og for de som var noe nye i gamet var det nå flusht med erfarne utøvere å henge seg på. Dette er selvsagt også god motivasjon. Det er alltid gøy å trene sammen med folk som ligger over en på nivå.

2014_reg_Nov (5) - Kopi

Etter en stund gikk man over til kamprelaterte øvelser. Her fikk man oppdatert stoff fra første stund, med link til det tradisjonelle så man vet hvor det kommer fra. Kombinasjons trening som inneholder avstands måling og teknisk tilpassing var også et fokus, og dette er meget matnyttig uansett nivå.

.

Etterhvert gikk man mer og mer over i “flyte – konseptet” som ivaretar teknikk og raskt får utøvere i gang med sparring. Så raskt at under denne dagen gikk man fra ny til å kunne sparre innen for konseptet på en trygg og utviklende måte. “Mer læring – mindre mælig” Ettersom det ble flere runder, begynte temperaturen å stige godt og det var nok noen som kjente litt på kondisjons behovet mot slutten.

2014_reg_Nov (14) - Kopi

Tiden flyr i lystig lag, og ettersom intro samlingen hadde fått gjort det den skulle, rundet man pent av. Nok en gang er det bare å ta av seg hatten for den velvilje det er i regionen til å møte opp når det skjer noe – og det gjør det tilsynelatende hele tiden! Terskelen er lav for å slenge seg i bilen å komme på Karatebesøk – noe det selvsagt også skal være. En ser også at det til stadighet er flere nye fjes som blir med, og dette motiverer selvsagt de som har vært i gamet en stund.

Stor takk til alle som tok turer og bidro på sin måte for at dette var gull verdt å få med seg!

2014_reg_Nov (47) - Kopi