Old Masters Kyokushin 2014

Oldmaster2014I2013 ble det et nytt tilbud for Kyokushin fighters – Old Masters Kyokushin Cup! Dette er turneringen som er ment for de godt voksne, og her nytter det heller ikke å komme drassende med hauger og lass av gamle meritter heller. Dette er et kamp tilbud for god voksne som har lyst å konkurrere litt for moro skyld! Den sosiale delen er limet i arrangementet! Man skal ha det gøy, selv det viste seg at flere ble litt spente også! Også i år tar man sikte på å avholde to klasser for menn og minst en for damer.

 

 

Årets turnering starter 14.00. Det er da dameklassen som starter. Møt opp i tide så blir det regelgjennomgang. Tidspunktet har blitt fremskyndet noe ift det som først ble forespeilet, dette pga en tilpasning for at flest fighters skulle komme..og i førjuls tiden er ikke det bare bare 😉

draw-sheet-2012 - damer

 

draw-sheet-2012 - Kopi (2) - Kopi

draw-sheet-2012 - Kopi (2)

Fighters for 2014

2014_reg_Nov (27) - KopiTraore, Horten Karateklubb.

Fast på trening og alle samlinger som er å oppdrive, god teknisk og en særdeles behagelig forståelse om hvordan trening og sparring skal være! Dette blir et flott tilskudd til Old Masters!

.

.

 

Svein_WHSvein Arne W. Haugerud – Ringerike Karateklubb

Svein Arne gjør et aldri så lite comeback etter å ha vært borte fra regelmessig trening en stund.Da blir det å flyte på rutinen fra Old Masters 2013 samt noen harde tak i Mushin Challenge opp i gjnnom årene.

 

 

2013_shin_sc (81) - KopiBård Brodshaug – Horten Karateklubb

Bård er en all round meget god Karateka. Han gikk flere tøffe kamper i Old Masters 2013, og dette var kamper som inneholdt alt hva en ønsker å få med seg!

.

.

Terje_DalenTerje Dalen – Horten Karateklubb.

Terje gjorde en meget god figur under forrige Old Masters. Teknisk utøver med flere fine variasjoner, og selv om det har blitt noe mindre trening enn vanlig blir det verd å følge med når Dalen entrer Old Masters for andre gang.

.

 

Carsten_BCarsten Brocker.

Instruktør rolle for yngre utøvere i Ringerike Karateklubb. God all round erfaring og erfaring fra flere Mushin Challenge som kamp erfaring.

.

.

.

henningHenning Borge – Ringerike Karateklubb. Henning har fått mersmak etter sin “turnerings” deby i 2013. Da som i år stilte Henning på Old Master.

.

.

.

 

poaPer Øyvinn Andersen – Ringerike Karateklubb. Per Ø har ved ujevne mellomrom deltatt på Mushin Challenge og deltok på Old Master sist år. Det fine med Old Master er at det passer bedre og bedre for hvert år som går..

.

.

.

 

YangShaonuo Yang – Ringerike Karateklubb. Yang her i likhet med de fleste i start feltet erfaring fra Mushin og Old Masters. Stille nok en gang sporty opp etter å få en hard tre kampers Old Master`s sist år!

.

.

.

 

MAry_T_AndersenMart T Andersen – Ringerike Karateklubb. Mary debuterte i Old Masters sist år, og har fått smaken på mer! Et år går fort, og tiden nærmer seg til andre “runde” Ol Masters deltagelse.

.

.

.

.

EllenEllen Maria Næss – Ringerike Karateklubb. Ellen stilte også i 2013, og gjorde en god innsats med “die hard while you smile” attityde.

.

.

.

 

Richard_Wold_HansenRichard Wold Hansen – Færder Karateklubb. Richard var syk ved forrige Old Masters, men denne gangen er det klart for deltagelse. Han føyer seg godt inn i rekken med moderat/ liten fight/stevne  erfaring og god spirit!

.

.

.

 

Gilda_bjornsonGilda Bjørnson – Færder Karateklubb. Gilda gjorde en god Old Masters sist gang og stiller nok en gang til start. Er en av de med lengst fartstid og har våget seg inn på et ordinært stevne i nasjonal sammenheng.

.

.

.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASvein Olaf Bennæs – Ringerike Karateklubb. Svein Olaf stiller som alltid opp, og har Erfaring fra Mushin Challenge og sist års Old Masters Cup. Han er en av Rkk coacher, og ved å delta i denne type sammengeng styrkes han viten om hvordan utøvere faktisk har det ute på matta.

.

.

.

 

no_photo_male (1)Ellen Holtebu – Ringerike Karateklubb. Ellen debuterer i årets Old Masters Cup, og det er ingen ting som et nytt ansikt inn i turneringen. Sterkt motivert etter å ha stått over ved sist anledning, klar for utfordringen som måtte komme!

.

.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiri Linn Ektvedt – Ringerike Karateklubb. Siri Linn har litt erfaring fra Mushin Challenge, og var også med i Old Master Cup 2013. Dette har gitt mersmak til å stille i årets utgave også!

.

.

.

.


Dag_FrognesDag
 Frognes – Ringerike Karateklubb. Dag debuterer i Old Masters i år, og dette har han med flere, ventet på!

.

.

.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKnut Larsen – Færder Karateklubb. Knut er vinner av Old Masters 2013, og blir da tittelforsvarer i årets turnering. Mushin Challenge veteran, og alltid en sentral fighter i denne krets.

.

.

.

 

Kjell_IwanKjell Iwan The Gimmer – X fighter for Ringerike Karateklubb som fikk sist års planlagte deltagelse ødelagt av sykdom. Gjør et nytt forsøk i år!

.

.

.

.

K_UlvKirsti “Ulv” Ulvestad – Ringerike Karateklubb. Kampdebuterte i Old Masters sist år, som klart har gitt mersmak!

.

.

.

.

Jan_BerntsenJan Berntsen – Ringerike Karateklubb. Mushin Challenge erfaring. Jan tørster etter en opptreden i Old Masters, etter at sykdom satt han ut av spill sist år.

.

.

.

.

no_photo_male (1)Stig Bremseth – Ringerike Karateklubb. Mushin Challenge erfaring.

.

.

.

.

2014jarle

Jarle Røine – Ringerike Karateklubb. Mushin Challenge veteran, og deltok i fjor årets verson av Old Masters

.

.

.

.

 


 

2013_OMKC (19)Målet er å tilfredsstille den eldre garde når det kommer til et turneringstilbud. Allerede er det satt opp og påmeldt åtte utøvere i +35års klassen, og kriterrier er at utøverene selvsagt er “old” og IKKE merriterte. Man kan f.eks ikke delta om man er en pensjonert fullkontaktfighter på 36 år.

.

.

 

Påmelding sthauked@online.no

Alle blir ivaretatt på beste måte, mer info kommer etterhvert..

  • Se bilder fra 2013 her.
  • Les fra 1st. Old Masters Kyokushin Cup her.