Oki Kodomo Open 2014, resultat

Lørdag 3.mai var det igjen klart for Oki Kodomo Open, arrangert av Banzai Kyokushin Karate, Göteborg. Sist år var det med en norsk fighter, denne gangen hadde man med en junior og to i klassen barn. Turneringen er tilpasset barn og ungdom for å gi dem et god start innenfor fight karrieren som kan bli vel tøff om man ikke skaffer seg erfaring tidlig. Det er jevnt over en god nivåforskjell mellom Norge og Sverige, hvor Norge må pent finne seg i å være “lillebror” Fana og Horten var desom stillte fra Norge, og var det ingen som angret seg for!

.

Mathias Wiik Rafors /Horten, ←Even Persen Notland /Horten og Haakon Krisvik Bye/Fana var de som stillte fra Norge, Henrik Heyer /Horten coach sammen med Svein Olaf Bennæs/Ringerike. Som sagt så er dette en arena som Norge har mye å hente på. Både arrangørmessig samt det som skjer ute på matta. Som man har sett før så er forskjellen for Norge større og større ettersom alderen øker. Dette er også hva man har erfart fra andre turneringer ala Swiss Open jr osv så dette er man vant til.

Norges unge håpefulle fra Horten gjør en fin innsats denne hegen, og her er det bare å fortesette, så holder man lettere følge. I de elste klassene er nivået meget høyt, og for elstemann fra Norge, Haakon, så møter han et nivå langt over hva som finnes i Norge. Her møter man ungdom som har mer internasjonal erfaring og meritter enn hva aktive fullkontakt senior fighters har i Norge. Uansett, eneste måten å knappe inn på dette er å stille opp! Og fremgang er det, små skritt i riktig retning. (Og det skulle vise seg at Haakons motstander gikk hen og vant EM like i etterkant…!)

.

Resultat på Oki Kodomo Open 2014! Se BANZAI Facebook for bilder og mer info! Barn: 31-33 kg 1:a Ida Hävsjö Stora Höga 2:a Emelie Gunnarsson Stora Höga 3:a Hampus Hansson Stora Höga 34-37 kg 1:a Marlon Troglic GKK 2:a Nikolina Böhm Stora Höga 3:a Lucas Johannesson Stora Höga 37-40 kg 1:a Liam Gullbrandsen GKK 2:a Philip Sapscanin Banzai 3:a Benjamin Hadzifejozovic Banzai 41-44 kg 1:a Vera Dimberg Stora Höga 2:a Oscar Hansson Pablo Banzai 3:a Kian Esfandiani Uppsala 45-48 kg 1:a Maida Ibrovic Banzai 2:a Fernando Dermeter Ronin Do 3:a Elaa Alagic Banzai 50-53 kg 1:a Anisa Ibrovic Banzai 2:a Ali Laith Al-halil Banzai Utmärkelse: Liam Gullbrandsen Ungdom flickor: 34,5-39,5 kg 1:a Py Pasanen Oyama 2:a Smilla Malmberg Huskvarna 43-48 kg 1:a Ki Pasanen Oyama 2:a Saga Åsklund IF Lund 3:a Iman El Alaoui Sossey Banzai 51-56 kg 1:a Jessica Sabel Banzai 2:a Elvira Ballay Stora Höga 3:a Jasmine Kristensen Stora Höga Utmärkelse: Jessica Sabel Ungdom pojkar: 34,5-37,5 kg 1:a Kevin Kristensen Stora Höga 2:a Pirch Asklund Banzai 3:a Linus Sönnerhed Huskvarna 40-45 kg 1:a Elis Morin Kristinehamn 2:a Arvid Lindh IF Lund 45,1-50,1 kg 1:a David Kjellmer Bollebygd 2:a Mathias Wiik Rafors Horten Norge 3:a Lukas Edqvist GKK 52-57 kg 1:a Hampus Strömer Bollebygd 2:a Albin Staaf Mjölby 58-62 kg 1:a John Hörnqvist Banzai 2:a Nick Mashayeki Banzai 63-68 kg 1:a Elliot Wåhlin Bollebygd 2:a Teddy Dahlqvist Keiko Utmärkelse: Hampus Strömer Kadett flickor: 50-55 kg 1:a Elvira Gummesson IF Lund 2:a Natalie Andersson Kungälv 3:a Sonja Henriksson Stora Höga 60-65 kg 1:a Lisa Linder Bollebygd 2:a Tilda Claesson IF Lund 3:a Alexandra Farhat Kungälv 60-65 kg 1:a Jagueline Rosic Ronin Do 2:a Mirjam Björklund Keiko Utmärkelse: Lisa Linder Kadett pojkar: 40-45 kg 1:a Even Persen Notland Horten Norge 2:a Nicholas Zajc GKK 50-55 kg 1:a Hugo Dimberg Stora Höga 2:a Kevin Börtner Bollebygd 3:a Tobias Jensen Bollebygd 60-65 kg 1:a Johan Strömer Bollebygd 2:a Joel Häkkilä Kungälv 3:a Ozan Özay Ronin Do 65-70 kg 1:a Pontus Göthe Uppsala 2:a William Otterhäll Stora Höga Utmärkelse: Hugo Dimberg Junior pojkar: 55-60 kg 1:a Dennis Dolovski Banzai 2:a Rasmus Larsson uppsala 3:a Alexander Lindahl Ronin Do 60-65 kg 1:a Ziyafatalla Samizade (Milad) Banzai 2:a Haakon Kristvik Bye Fana Kyokushin Norge Utmärkelse: Ziyafatalla Samizade (Milad)