Kata og fight samling region øst

Det står Kata og fight fordelt på to dager, 5 og 6 April. Lørdag er det klart for Kata samling i Horten, og søndag er det fight på Ringerike. Kata i Horten er for alle som kan krype å gå, og info kommer.

På Ringerike søndag har man gjort en liten vri, og ene økta er for og med U22 utøvere..

Lørdag 5. April er det Kata i Horten. WKO Shinkyokushin har den siste tiden samlet de mest erfarne Shians og Senseis og gått igjennom gammelt materiale fra Oyama, delt erfaringer fra når de studerte og bodde sammen med Sosai, og under denne prosessen har man beveget seg enda tettere på det opprinelige innen Kyokushinkai. Dette blir tema på samlingen, samt samkjøring av regionen. Dette er meget viktig, og dette faller naturlig siten WKO sitter på disse erfarne unikum som faktisk fikk dette fra vår grunnlegger Sosai Oyama.

Søndagens kampsamling er i regi Ringerike kk, her har man to økter hvor dene ene er U22 økt. Men her er det også ungdom som står for det å dele sin kunskap. år man har ungsom som har fightet rundt om i Europa, så er de en ressursj. Og med det å nå inn til likesinnede, vil dette være midt i blinken. To av Norges beste utøvere står for dette , Vilde Larsen og Haakon K Bye.

INFO  :  2014KAMPSAMLING 6