DONT BORE ME – 2009

Hva kan man egentlig forvente av en leir som “Dont Bore Me”?!
Hva er tanken bak,og hvordan gikk det for seg?

Ella svevde høyt – hele dagen!

For de som var med på,eller har lest om Spirit Camp 09 så er det i det tilfelle ikke så vanskelig i forstå hva den leieren skulle bestå av. Men hva med en leier som het “Dont Bore Me”? Er det kun catchy navn for å at det skal virke bra?

Tanken bak disse leirene er å sette fokus på bestemte tema, og lage en ramme rundt dette som gjør det at den totale opplevelsen blir langt sterkere enn uten. Spirit Camp inneholdt knallharde treningsøkter som kostet enormt av kropp og den mentale biten, altså Spiriten måtte frem. DBM leiren var satt med tanke på at denne leiren var i enden av sessongen,og at deltagerene var mettet med mye fysisk belastning som gjerne gir utslag i en mental utladning. Så DBM leiren skulle være en leier hvor man hadde det gøy! Her drev man med et utall av øvelser som for mange var nye,både i måten å tenke på samt hvordan det ble ift belastningen.

Push me – Kick me – Hit me – just.. Dont Bore Me!!!

Akkurat dette betegner hvordan man har det på treningene som omfavner HSK-93 og Rkk. Det virkes ikke som om det finnes noen grenser for hva man skal finne på,så lenge man har det gøy! Gruppene drar meget god veksel på hverandre,og det er lov å si at det merkes på resultatene i begge leire. Vel så var det dagen hvor DBM skulle prøves ut. Midt i julestria skulle visstnok legge en demper på det,men mtp hva andre gjør siste lørdag før jul er det helt rått hvordan man dedikerer seg. Det var satt opp 3 treninger denne lørdagen. 1.økt var det lagt opp til mye rart av fysisk utfoldelse! Og leirtema satt som et skudd fra første sekund! Det ble ny “opplæring i å telle” “mølje-push-ups” “rekke-push-ups” “flyging” m.m.!

Karoline har overlegen stil!

2.økt plukket man opp litt fallteknikk som har blitt lekt med tidligere. Men for at man skulle få noen nye vinkler ble det tatt inn elementer fra kampsporten som gjorde at Hsk jentene også fikk god detalje info på dette med forskjellige type fallteknikk,ruller osv. -og noen gikk ikke av vegen for å kaste hverandre litt ekstra også! og det var lov,for vi skulle jo ikke kjede oss på DBM campe`n! Økten gikk snedig over i mer fysiske øvelser,og vips så hadde man plutselig blitt leende sliten!

Etter en pause med litt mat og hvile var det tid for 3. og siste økt. I dette momanget ble det flere overaskelser! -og når en tenker over det så er det rett og rimelig for det stod det også på invitasjonen! Først overrasket jentene Steffen med en drøy sum fra scoringssupporter og et hyggelig kort, som mildt dagt ble satt stor, stor pris på.. Så var det den andre vegen! Svein kom inn i lokalet og i en stor eske kom de offesielle DBM T-skjorten! men det var ikke over med det, for rett før treningen dukket det mistenkelig mange karateutøvere opp..og i treningstøy! HSK-jentene som trodde at treningen kun var for dem fikk nå følge av like mange karatefolk! Når denne “tilfeldigheten” var et faktum, ja da hadde alle håndballjentene en egen privat daraterener til disp i øvelsene som kom!

En laaaaaang push up!

Litt rolig oppvarming med teknikk til start på denne økten,før alle dengte på hverandre av hjertenst lyst! En utrolig bra stemning var det hele dagen,og det toppet seg om mulig enda litt på denne siste økta som ble relativt krevende fysisk og mentalt for noen slitne kropper. Alle presset hverandre igjennom økten,og som symbol på sammenarbeidet ble det tatt “felles-pyramide-push-up`s” og “rekke-push-up`s” som rett og slett tok kaka!

Tusen hjertlig takk til alle som var innblandet i dette…!

HSK 93-jentene med teamet rundt – for en utrolig flott gjeng på alle måter – Osu!

Karatefolket som stilte opp, noen med TRE dager gradering i kroppen – all respekt – Osu!

Jeg har fått julegaven min denne uken, kan ikke få noe bedre, vil ikke ha noe annet!

Steffen.

klikk bildet for hsk 93-web`n og se bilder + ref!