HSK-jenter 93 – 6. beste lag i Norge!

Om du er fra Ringerike og ikke har lagt merke til denne gjengen fra før, så er du én: låst ned i en kjeller på ubestemt tid, eller to: så daff at du forbløffer vitenskapen!

HSK 93-laget har vært den faste sammenarveidspartner som Ringerike KK har hatt over lang tid. I all hovedsak har det da vært Svein Arne Haugerud og Steffen Haukedalen (meg ja!) som har hatt barmarkstrening eller alternativ trening. Men ved flere anledninger har vi blandet laget med medlemmer fra Ringerike Karate Klubb. Det er ingen selvfølge at slikt fungerer, for det å sette mennesker i sammen og forvente at dette blir gull er og blir alltid en utfordring. Hvorfor? -fordi vi ér mennesker, og visstnok forskjellige!

Linn flyr – “Dont Bore me camp”

Nå i helgen har laget prestert noe så bra som å bli nr.6 i Norge! Dette er en utrolig bra prestasjon mtp hvor mye det satses i de tyngre klubbene som har store navn i toppserien,proffesjonelle apparat rundt seg så og si osv. Selv om man ikke er inne i norsk håndball så har “alle” hørt om Nordstrand, Fyllingen, Asker m.fl men det er ikke på langt nær de som har hørt om HSK…ikke før nå iallefall! Laget har hatt en hard sesong,og håndball er ingen frøkensport. Og jo bedre laget er jo flere kamper får man også selvsagt ettersom man avanserer i cup spill. Dette tærer hardt på kropp og ikke minst hodet, og denne delen har vært en av lagets store styrker. Stor entusiasme og posetivitet har tatt dem lengere enn de fleste, det er garantert, for det ser man jo. Alle ALLE vet at når de harde, vonde takene kommer så faller det mange av.

Silje og Oda (+en stakkar!) på Spirit Camp 09

Til sommeren er det to år siden Rannei Hagen kom med en forespørsel til oss om vi kunne prøve litt nytt for dem som et alternativ. Og jada det kunne vi! Vi, Ringerike karateklubb, har alltid hatt et åpnent syn på dette med å krysse grenser, komme seg ut av det trygge lokale for å vinne nye erfaringer og terreng. Det har gjort klubben til en av de mest presterende i Norge. Denne likheten fikk vi fort inntrykk av at Rannei og HSK 93 også stod for, og det var det fort ingen tvil om. I fjor sommer kom Geir Bratlund til, og ingen ble noe slappere av den grunn!

Nå skal du lese hvordan helgens sluttspill foreløp her!

Det er bare å gratulere på beste karate-manèr!

OSU NO SEISHIN!
-viljen til tålmodighet!