Hønefoss Fight Gym & Ringerike karateklubb

 

Henning på plass!

Torsdag 17 mars var det klart for litt action i HFG sine lokaler. 20 fighters var på plass,og selv om mr.Fight Gym led av sykdom,var Henning på plass som motivator og back up!

 

Første sett bestod av oppvarming,som lå på øvelser som relaterte seg til fotarbeide,bevegelse i stående fighting og mentalt fokus. En sekvens med støttemusklatur som de fleste merket godt fikk man også med seg! Etter dette var det på tide med litt vanninntak og på med hansker.

Så ble det lagt fokus på enkel 1-1 boksing med litt variasjoner,og dette ble lagt ut i fra en forsvarsbase som var kjernen i drillen. Det ble også vektlagt hvordan man brukte core-musklaturen i kroppen til en hver tid,selv i foravarjobbingen og hvordan dette da gir raske overganger fra forsvar til angrep,samt at det bevarer styrken utøver i kombinasjonene.

 

En god høyre går aldri av moten!

Steffen Breen og Kjell Marius med Tokyo chrunch!

Siste del av kvelden gikk med til litt god gammeldags Kyokushin trening hvor brystkasseslag og Tokyo – crunch stod på menyen. Dette går ut på å takle press/smerte og holde fokus gjennom øvelsen! Og her fikk man oppleve at dette var en stor utfordring ettersom presset ble hardt nok! Dette er et av de mest vesentlige tilvenning en fullkontakt fighter må gjøre for i det heletatt og være i rett “liga”

 

En hardtjobbende gjeng bet det i seg,og flere brød noen barrierer her! Alt i alt en knall 2 timer kveld som gikk med lyntets hastighet! Og det later nok til at man har kommet godt i gang med å utvide og forene fullkontakt miljøet i Hønefoss.

 

Harde bud på Fight Gym!

Osu! – til alle (det betyr vel kjørt! om du ikke trener fullkontakt Karate “)