Hønefoss Fight Gym & Ringerike karateklubb

Torsdag 17 mars er det igjen klart for en aldri så liten fullkontakt-visitt! Som tidligere nevnt har Hfg & Rkk noe fundamentalt til felles,nemlig fullkontakt kampsport. For det er en egen gruppe mennesker som setter disse utfordringene som stilene gir høyt.

  

Daido Juku – et utspring fra vår karategren. (hjelmer kun for unngå kutt,dem demper ikke!)

Ved sist anledning kjørte man en 50/50 basert trening hvor man delte på opplegget med 1.halvdel fra Hfg register og 2.del fra Rkk sitt. Denne gangen skal det bli et litt annerledes opplegg,og det er nok flere som lurer på hva som skal dukke opp. “Lære Karate på mma treningen nå eller?! “Ingen fare for det! Det kan loves at dette skal bli en gjennomsyret fullkontakt trening med teknikk,drilling, fysisk jobbing, smerte (på nye måter!) vilje og gøy!

Som ren mma utøver kan det nok være vanskelig å se for seg hva man har igjen for å få inn noen med Karate kompetanse. Det kan f.eks komme av at man ikke har sett fullkontak Karate,men de poengbaserte stilene som man kan si ikke  er så lett oversettlig til mma.

Kulturen i det og trene fullkontakt har en sterk verdi,og det er ikke til å stikke under en stol at det kommer nok til å vanke en Thai-chlinch eller to,slag og spark selvsagt-og faktisk også en overhengende fare for take-downs.

Uansett dette blir nok engang en bra utveksling,for fullkontakt i seg selv er i hovedsak en smal gren kontra lettkontakt. Og derfor er det så viktig som det nå blir gjort at “like fullkontakt barn leker best”.

OSU!

Fra tradisjon og ut fra 4;20 der det går over til ren MMA!!