Spirit Camp 2011

Program:

 

Fredag

18.00 - 18.15 Informasjon Dojo Sjur og Steffen

18.30 - 20.00 Trening (alle samlet) Veien skole Sjur og Steffen

Lørdag

  • 08.30 - 10.00 Trening (damer) Dojo Steffen - Trening (herrer) Veien skole. Sjur -->Felles bespisning Dojo
  •                                                   12.00 - 13.30 Trening (damer) Dojo Sjur - Trening (herrer) Veien skole.Magnus -->Felles bespisning Dojo

  • 15.30 - 17.00 Trening (alle samlet) Veien skole Steffen”Spirit-passet 2011”

20.00 Felles bespisning Salt & Pepper
Her har vi skrudd sammen et pizzatilbud på 100,- spis så mye du orker! Drikkevarer kommer i tillegg. For annen type mat kan man bestille fra meny på stedet - dette ordner hver enkelt selv.

Søndag

09.30 - 11.00 Trening (alle samlet) Veien skole Magnus

Avslutnings-pass

Leiren kommer til å inneholde en god blanding av siste nytt, treningsdriller, spesialiteter og samhold! For erfarne fightere vil det også bli kjørt "to-sektor forsvar/angrep", bevegelsesstrategier og finter med "kropp og tanke".

Hovedtyngden vil ligge på lørdag, mens fredag blir en mild oppstart og søndag blir - som alltid - preget av hjemreise for de som kommer utenfra. Sosialt samvær etter siste økt på lørdag.

Priser

Leiravgiften er satt til NOK 200,- (denne dekker mat, trening og eventuell overnatting i dojo).

For de som vil betale treningsavgift på forhånd, kan dette gjøres til Ringerike karateklubbs bankkonto 2280.13.96449. Merk gjerne innbetalingen med “Spirit Camp 2011” og navn på deltakere(ne).

Pizzabuffet lørdag NOK 100,-

Kollektivtransport

Noen av utøverne vil ta toget fra Hønefoss mot Bergen lørdag klokken 17.37, så har vi lagt opp til at man skal rekke dette. Timekspressen kan også være aktuell for de av dere som skal til nærliggende områder.

Lokaliteter og bevertning

Av plassmessige årsaker vil vi legge opp til at de kvinnelige deltakerne benytter garderobefasilitetene i RKKs dojo, mens herrene benytter fasilitetene på Veien skole. Noen av treningene vil også fordeles på samme måte.

Felles bespisning foregår i RKKs dojo (med unntak av lørdag kveld - se programoversikt).

Gi oss gjerne beskjed om eventuelle matallergier el.l., så vil vi forsøke å tilrettelegge på best mulig måte.

Overnatting

Ta med sovepose til overnatting i dojo/telt (vi har matter til underlag). Hvis noen har behov for annen overnatting, så ta kontakt med oss. Grand hotell har tilbudt oss hyggelige priser; singelrom for 395,- per natt - med frokost. Hotellet har også rom med plass til 2-3-4-5 personer, og prisene her vil være omtrent de samme som for singelrom. NB! Husk å oppgi de magiske ordene "Ringerike karateklubb" når du bestiller.

For de som har kontaktet oss angående hotellbooking; vi håper dere har anledning til å booke selv, slik at hotellet får riktig informasjon angående rominndeling, ankomst og avreise osv.

Spørsmål stilles til post@ringerikekarateklubb.org Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , shaugeru@online.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klikk for spiritcamp 2010

www.haukis.com