Dame samling NKO reg øst

Det er et svært godt tegn når det kan avholdes egne samlinger for damer og jenter i regionen. Ikke bare forteller det om aktivitet, antall og sosialisering. Men det beviser at kompetanse og et ønske om å løfte det man driver med enda ett hakk videre.

 

 

 

 

Lørdag 9 februar var det klart for regionens første rene dame samling. En spin off etter å ha kjørt egne damegrupper på forskjellige leire vil nok noen tenke, men dette er i en noe annen kategori. Her er det totale opplegget og gjennomføring kjørt som en seperat avdelig innad i organisasjonen, og det med alt hva som det bør inneholde.

To økter ble kjørt og sørre deler av Kyokushin spekteret ble dekket. Sempai Kristina Jøssund RKK holdt det faglige ansvaret, og ledet samlingen igjennom. Veldig oppløftende for mange var blant annet treningsøvelser innspirert fra oppholdet i Japan i 2011, hvor Kristina blant annet fikk muligheten til å trene i gamle Honbu under Sensei N Pettas.

 

 

 

Sosial faktor skal og var også ivaretattt, og med en god sunn lunch i mellom øktene var det lite eller ingen ting å si på denne damesamlingen i negativ retning. Og det vil ganske sikkert ikke bli siste gang – selv om det var den første denne helgen!

Osu!