Zober Zone 2012

For tolvte gang ble det natt til 1. mai arrangert Zober Zone, et rusfritt arrangement for ungdommer mellom 13 -18 år. Med rundt 1 000 ungdommer samlet i Ringerikshallen natt til 1. mai, er det som alltid duket for fest!

Dette arrangementet kan man ALDRI få fullrost nok. Å gi ungdom noe å gjøre, et sted å være isteden for at dem “reker gatelangs” er det eneste rette, og i tillegg får laget til en event som gjør at de får en knallbra opplevelse, ja da kan intet mer forlanges!

Ringerike Karate klubb har opp igjennom årene vært så heldig å få bidra med en oppvisning på dette arrangemanget.

Det er ene og alene ungdomsrguppen i RKK som står for oppvisningen,og det ligger da selvsagt en beskjed at: Karate kan være noe å gjøre på kveldene! Oppvisningen går på å holde et show, og derfor så er det naturlig at man “piffer” det opp litt. Her fristet det å si at man kunne ha “spritet” opp showet, men det går jo ikke når man omtaler Zober Zone!

Det lokale næringslivet er også med å bidrar med enorme menger premier, og toppen av kaka er en splitter ny moped som kan bli vunnet! – og tradisjon tro; vinnere må blåse alkotest før premien kan bli inkassert!