Kyokushin Nordic Challenge 2013

 

Kyokushin Nordic Challenge 2013 2nd March Göteborg Sweden.

Novice Tournament – for fighters of tomorrow..

 

 

 

Da er det klart for andre utgave av Kyokushin Nordic Challenge. Som tidligere nevnt er dette en novice tournament, som tilsier at man ikke kan ha mer enn fire Kyokushin  internasjonale deltagelser i FULLKONTAKT turneringer.

Det er også CHALLENGE FIGHTS dette vil si at mer erfarne utøvere møtes utenfor turneringen, og går da mot en av tilsvarende nivå. God gammel matchmaking! Sis års turnering ble uten tvil meget vellykket, og hadde fighters fra Danmark, Norge og Sverige. I Challenge klassen fikk man også en dame landskamp mellom Norge og Sverige.

 

 

Kyokushin Nordic Challenge  webside for more info.

Og om du vil ta en titt på Kyokushin Nordic Challenge 2012 kan du klikke her.