NKO i Okawa Cup Sverige 2021

En liten delegasjoen fra NKO, Ringerike så sitt snitt til å kombinere harry-tur og Karate, og resultatet ble deltagelse i Okawa Cup, Kungälv. Det var 130 påmeldte utøvere, og det ble konkurrert i Kata og Fight, lørdag til kata og søndagen var det fight.

Okawa Cup i Sverige 2021, Sverige er vår kyokushin-storebror – alltid noe å lære!

NKO sien deltagere var alle i startgropen når det kommer til turneringer. Men siden det ha vært lite på den fronten, og lysten til å prøve stor – så er Sverige ikke langt unna for Østlandet. 300 SEK for påmelding, som også inkluderte lunch og T-skjorte er et ikke noe å si på.

Flere kamper blir det på alle som deltar fra Norge, og det er noe av det man trakter etter når det kommer til dette nivået og videre. Man trenger matte-tid og det sårt, slik at man faktsik for vært der man skal være, mest mulig! Kjapt oppsummert så kan man vel si at selv med lite erfaring – så er nok svenskene “greit bedre” Som igjen betyr, at det er her man kommer til å være!