NKO overalt – alltid!

Lørdag 20. November, var NKO på farten, og det i stor stil. Flere klubber deltok på Lørenskog – Cup, både med utøvere, apparat og dommere. NKO’s verdier synliggjøres virkelig denne helgen, med full aktivitet på flere steder på alle nivåer! Lørenskog fikk besøk av Bergen, Arendal, Modum, Egersund, Ringerike og Horten. Samtidig var det høybelte gradering på Ringerike med, Horten, Arendal, Finnsnes, Oslo og Ringerike.

Dete er en meget god aktivitet i NKO etter gjenåpningen. Ikke bre innad i klubbene rundt om, med både når det kommer til å skape aktivitet og det å delta. Lørdag 20. november var det som sagt begge deler som skjedde, Lørenskog Cup ble endelig avholdt etter å ha blitt avlyst flere ganger pga Covid-19.

Bo Vidar, i ledelse for dommere under helgens stevne.

Horter KK stilte med utøvere både fra senior, junior og barne-parti under helgens stevne. Det ble konkurrert i Kata og fight, og denne gangen hadde klubben med en stor gjeng som hadde sin første tur utenfor klubben når det kommer til dette med å dra på stevne!

Egersund er som regel alltid med, og uansett hvor langt det måtte være, så finner de veien frem, enten ved hjelp av GPS eller Therese’s ende mer nøyaktige stedsans.Også Egersund stillte med folk i flere aldre og grener. Kata, med begrensinger og fullkontakt.

Egersund

Fra vest hadde Bergen tatt turen, og som tidligere nevt hadde var det også dommer-representasjon ved Bo Vidar. Resten av teamet med Marie og Nils, hadde oppgaven med å lose Tuva igjennom en strålende fullkontakt deby!

Bergen Karate Klubb

Ringerike hadde debutanter og happy-campers i fight denne gangen. Stor trivsel og gode erfaringer – og ikke minst alltid hyggelig å treffe kjente – både på og utenfor matta!

Arendak KK hadde virkelig fått med seg en god gjeng, og her som andre var det deltagelse over hele spekteret. Bemerkelseverdig med fire fighters i fullkontakt – fra erfarne til begynnere. Virkelig et sterkt bidrag til turneringen.

Modum Karateklubb, som har gjort et kjempe sterk jobb i å etablere seg seg godt på bare en håndfull år, stilte også med mannskaper i Lørenskog. Desverre litt redusert pga sykdom, men helsa først! (Her har vi desverre ingen bilder..) Modum hadde også påmeldigner i flere klasser / grener, og her var det flere som hadde sin første gang!

God innsats og jobbing rundt om i klubbene gir disse mulighetene, som igjen skaper aktivitet og vekst i miljøer rundt om. Godt jobbet!