Arendal – Kampsamling 19.Okt

Lørdag 19. Oktober var det Arendal Karateklubb som huset en god gjeng med entusiastiske utøvere for å møtes og trene sammen. Tema denne runden var kamp, og utøvere fra Østlandet samt sørvestlandet var på plass. Det var også av betydning at det var samlet godt med informasjon fra forskjellige stevner rundt om i Europa, så man kan jobbe med et som er reelt – og ikke det man erfarte på stevnet for et halvt år siden.

Kampsamling Arendal KK 19. Oktober 2019

I Aredal Karateklubb sin regi, ble det lørdag 19.oktober avholdt samling med kamp som tema.Samlingen fant sted på Performance Kampsportsenter Arendal sine lokaler. Med Arendal kk sin geografiske plassering, fant man også ut at dette ble et meget gunstig samlingspunkt, hvor Østlandet ble bundet sammen med Sør-Veslandet. Utøvere fra Egesund og Ringerike hadde lik reiseveg. Upåklagelig humør, god innsats og godt utbytte – tegner til gjentagelse!

Det var godt oppmøte på samlingen for tiden noe som kan tyde på at det er flere som har noen målsettinger med sin kamptrening. Selv med sykdom og forfall så tellet samlingen et 30 talls utøvere. Litt bevisstgjørende driller og treningstips dro det hele i gang, hvor det også ble fokus på hvordan man utgjør en forskjell i dommerens øyne. Også fra evt coach sin side, at man ser forskjeller som man tjener/tjener ikke på i kampens gang. Det hjelper ikke å mene en var best, når flaggene faller feil vei.

Amir Poya Ghazishoar/Arendal KK

Oppgradering av kjente teknikker – kan man si at det også ble et fokus på. Det vil si at de fremmøtte fikk forskjellige måter å sette opp sine teknikker, så de brukes i nye sammenhenger – og ikke minst det å få noen varianter på hvordan det tenkes for å overraske sin motstander, og dermed få en mer effektiv fight stil.

Effektiv bruk av stor pute!

Rent treningsmessig var det betydelig jobbing med “kamp i bevegelse” I tillegg til at dette er kampbildet per i dag, så krever det langt mer av utøverene i selve treningsdelen selvsagt. Det å kunne velge hvordan man fører kampen er cluet, og ikke minst variere dette. 🡸 En håndfull av den yngre garde var på plass! 🡻 Horten og Egersund har godt internasjonalt fokus, med utøvere i Danmark og Romania for litt siden. Ida og Markus.