Fullpakket helg i Horten!

Lørdag og søndag 7-8 September ble det avholdt junioramling i regi av Horten karateklubb. Som vanlig var opplegget strøkent, og de 30 tall utøvere som var klar for helgen fyllte sine roller med knallbra innsats og tydelig utvikling i løpet av helgen. Ansvarlige instruktører passet også på å videreformidle inputs fra bl.a Kick-off i Sverige, og dermed fikk man en oppgradering på en kan forvente seg når man skal konkurrere.

Gjengen som hadde møtt opp hadde variert erfaring, med det skal sies at den delen av gruppen med mest erfaring viste enorm vilje i å trekke med seg de som hadde mindre erfaring. Modenheten i dette er bedre enn hva man kunne forutsi, og det samme gjalt når det kom til det å pålegge seg oppgaver ut over det som var – når man hadde kontroll på oppgaven.

1/3 av de fremmøtte har fightet/trent flere ganger utenfor Norge på et høyere nivå. Dette ser en tydelig når det kommer til å ta til seg informasjon – for så å praktisere det mer eller mindre direkte. Med dette utganspuntet ble listen lagt relativt høyt teknisk sett under helgen. Noen tøffe tak var det også rom for under sparring, men nok en gang flott vurdert av helgens deltagere – kjapt oppsummert vil det si: gjennom mør fra topp til tå! -men ikke så mye som et eneste avbrekk pga skader – null isposer.

2 ganger 2 timer var programmet for dagene, med lunch i mellom øktene – og Pizza til kvelds! Den sosiale faktorer var det ingen ting å si på, og selv om en har sine favoritter i sin egen klubb,, er det nå ganske mange som begynner å få venner på tvers av klubbene! Hunøret var (selvsagt) på topp – til tross for litt såre føtter og trøtte tryner på søndag morgen 🙂

Takk til alle som deltok på sin måte! Vel blåst fra Horten med et prettfritt opplegg, en ekstra Osu til Markus og Therese som tok turen fra Egersund – Lykke til i Romanian International Open!