Kick off Region Sør – Egersund.

Lørdag 24. August arrangerte Egersund Karate kyokushinkai et åpent (for alle) fight seminar i Espelandhallen. Tema var som nevnt fight, og dette ble fordelt på tre økter utover dagen. Etter endt dag var det et 40 talls utøvere som hadde sett sitt snitt til å få med seg denne eventen, som ble en fin start på sessongen for mange!

Teknisk ansvaring var som nevnt Egersund Karate Kyokushinkai, med initiativ fra Kristian Søyland og Therese Netland Østebrød. For anledningen hadde man hentet inn Hans Kristian Havreberg /Etne, som skulle stå for instuksjon på denne samlingen. De som hadde møtt frem fikk godt utbytte av samlingen, og det var mye man kunne ta med seg hjem til de rundtliggende klubbene som utøverene kom fra.

Selv om alder og nivå var blandet, fikk alle noe å ta med seg hjem. Det å ha en instruktør som favner en gruppe på spredt nivå er noe man bør legge opp til i Norge, siden forholdene er små. Hans Kristian sin gjennomføring på samlingen gjenspeiler hans kvaliteter som utøver, teknisk og sikkert – og ikke minst dette kombinert med en god evne til å formidle.

Med andre ord så fikk man utbytte uansett om man var i startgropen – eller i andre enden av skalen. Dette inspirerer selvsagt, og det kunne lett spores i innsatsen til de som var med gjennom treningene som resulterer i at alle dro hjem styrket – skadefri – motiverte til resten av året!

Stor takk til alle som møtte frem!