Fall Camp 2016 Finnsnes – program!

935223_576252552407029_851410_nTil helgen er det klart for årets høstleir på Finnsnes! Vi tar en kikk på helgens program, og hvilke endringer det byr på for i år. Det er nok flere som føler for litt forklaring når man leser “Taco – økta” på fredag blant annet..!

.

Det er kun noen få dager til årets leir på Finnsnes, hva venter deltagerene?

Årets program.

Fredag:
1600 – 1700 Barnepartiet
1700 – 1800 Eldre junior og senior (Fightrelatert) (les mer⇓)
1800 – 1900 Eldre junior og senior (“Tacoøkta”) (les mer⇓)

fkk

Lørdag:
0915 – 1100 Junior / Senior (evt tilreisende fra Tromsø/Harstad hentes på kaia)
1100 – 1200 Barnepartiet
1300 – 1500 Junior / Senior (Juniorene kan hoppe av 1430)
1700 – 1830 Senior
Ca 2000 Sosialt med mat. Den enkelte kjøper selv. Påmelding tidligere på dagen.

Søndag: Ingen trening.

Leiren er satt opp som en samling i forkant av NNM, men det er ingen grunn til å stå over om man ikke er av den konkurerende typen. Treningen blir lagt opp slik at det er fokus på egen utvikling med lystbetont trening.

“Fightrelatert” vil si at man bruker kamp som tilnærming, og det vil være mye bevegelse og koordinasjon trening – som en fighter vil bruke på sitt vis, mens en med moderat interesse for fight vil oppleve ei variert økt med koppslige utfordringer.

“TACO – ØKTA”

fjfDette er økta som gir deg kikkelig god følelse når du siger ned i sofaen etter trening og inntar fredag-tacoen! Nå skal det sies at det er ikke en “blod-økt” ut av det ville, og det forstår man også med tanke på at det er første dag i leiren. Men det er en økt hvor man trener kroppen i helhet med flere sammensatte øvelser. Dette er Happy-hour trening, og siden det ikke er karate-faglig kan man ta med seg noen som IKKE TRENER KARATE også! 

  • Taco-økta
  • vanlige treningsklær (ikke drakt)
  • Ingen Karate kunnskap trengs!

Lørdag så plukkes tråden opp igjen fra fredagen, og avsluttes med felles bespisning og pleie av en sliten kropp! 😉

Så sees vi til helgen på Finnsnes!