NKO Fight camp – Pre Swedish

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helgen 9 – 11. September, arrageres det Fight Camp – Pre Swedish i regi av NKO Shinkyokushin Norge. Denne samlingen føyer seg inn i rekken med samlinger som har vært en del av det nasjonale samarbeid i NKO. Samlingene har rettet seg til de som skal spisses, og konkurrere internasjonalt, med andre ord satser kamp.

Denne ganger blir samlingen også en del av oppkjøringen til de som skal delta i årets Swedish Open, som går i Göteborg 24.September, Lisebergshallen.

.

Stedet for samlingen denne gangen vil være på Ringerike, Ringerike kk Dojo. Program blir i grove trekk med hovedtyngde på lørdag, fredag og søndag tilpasses som alltid litt ift de tilreisende som kommer med tog/fly osv.

Som sagt er dette rettet mot de som vet hva som skjer på matta, altså de med erfaring. Alder er senior pluss siste årsklasse junior. Skulle det være andre gamle ringrever og erfarne “Dojo fighters” er man selvsagt midt i blinken her – det samme også om man måtte være coach eller kamptrener i sin klubb/miljø.

Fokus på samlingen vil være siste forbredelser, strategi og bruk av hverandre i sparring, med og uten oppgaver. Instruktører vil det bli flere av.

Sett av helgen!

(mer info kommer ang tider og evt muligheter for overnatting sosialt osv)