Oppstart i Region Øst!

Reg_øst – KopiSommerferien er over, og Region Øst sine klubber står klare for å ta i mot nye og gamle medlemmer. I tillegg til normal drift i Regionens klubber, er det også satt flere datoer som man bør merke seg i form av store eller små aktiviteter regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Og for Region Øst sin del er man beriket med enda en klubb – Modum Kyokushinkai Karateklubb!

Fredrikstad Shinkyokushin fra 15.August!

fred_ShinI Fredrikstad møter man John A Skinnes, som er klubbleder og hovedinstruktør i klubben. John har tidligere Karate erfaring, er aktiv på treningssamlinger og seminarer. Naturlig blir det da at man tett knyttet opp til Oslo Shin/Ringerike karateklubb og Horten karateklubb,John som har noe mer fartstid som aktive klubber/grupper.

Gjennom dette sammenarbeidet, som er typisk for regionen, får klubbene oppdatering og kvalitetssjekk i hvert trinn. Her faller Fredrikstad Shinkyokushin naturlig inn.

For kontakt: John A Skinnes tlf: 984 65 750
Eller send mail: john@fredrikstadbudo.no Facebook

Modum Kyokushinkai Karateklubb fra 5.September

NKO sitt nyeste tilskudd, MKK starter opp i ÅmotMkk denne høsten med Tony Rytter og Steve Johansen i ledelsen. Begge har flere år med kampsport – både som utøvere og trenere, samt klubbdrift erfaring fra tidligere. Begge er med god all round kampsport erfaring, men har sine hovedtynge innen Kyokushin Karate.

steve-Tony – Kopi

For kontakt Tony Rytter:

Oslo Shinkyokushin fra 23.August

olOslo Shinkyokushin er en gruppe som jobber inn under Ringerike Karateklubb. Dette var naturlig ettersom flere som trener i  Ringerike Karateklubb bor i Oslo. Gruppen fungerer også meget godt ift å samle opp de som kommer inn til Oslo for studie eller jobb, med Kyokushin i bagasjen!

Kontaktperson og ansvarlig er Egil Stemkens,

  • Mail egil@khaoom.com
  • Tlf 93052466
  • facebook

Horten Karateklubb 30 år i år!

2016Reg_Grad (53)

Horten Karateklubb stiftet i 1986 av Ole Grejs –  fyller altså 30 år! Den tradisjonsrike klubben ber også inn til feiring, med Shihan Brian Fitkin 8.Dan 7-9. Oktober.

Klubben har flere partier og instruktører, og holder høyt nivå på alle måter. Klubbens spisser blir Bård Brodshaug og Thomas Lund Nilsen.

⇑ f.v. Bård, Terje, Thomas og Henrik

Klubbleder og kontakt Bård Brodshaug

Ringerike Karateklubb fra September 

ringkarateRingerike Karateklubb holder åpent seks dager i uken på normal basis, og som regel legger man inn noe den ene fridagen også! Også denne klubben nærmer seg 30 år, har forskjellige partier, og instruktører dertil. Klubben arrangerer til vanlig større eller mindre eventer på lokal til internasjonal størrelse, og er særdeles aktive innad som utad i Karatemiljøet. Klubben har også “åpen matte” tilbud, som er “alle manns eie”

madnessrkk

Færder Karateklubb

flogoFærder Karateklubb tar inn medlemmer i alle aldre. Dog i nivå og aldersbestemte klasser. Slutten av august er tiden.

.

4-dsc_0018-768x432

Vell møtt til trening i Region Øst!