Rgional Gradering Reg Øst

2016Reg_Grad (17)Som tidligere avsluttet NKO Region Øst vår termin med en regional gradering. Klubber såvel som sensorer kommer sammen for å få det beste resultat på det man ønsker å sette fokus på. I år var det også ekstra krydder, ettersom det var meldt opp en som Shodan kandidat..

Gradering holt høy intensitet i varmen, og det hele var “skrudd” i sammen av Sempai Bård Brodhaug Hkk og Sensei Anne-Therese Wike-Hov Fkk, med et overordnet asvar fra Sensei Thomas Lund Nielsen Hkk.

Shodan Kandidat fra Horten var Terje Dalen. Dalen har en årekke vært en aktiv utøver i Horten kk, og det har ikke heller skottet på innsats utenfor treningene heller! Det har vært gjort flere forsøk på å spikre en gradering, og endelig så passet det alle partner.

Resten av kandidatene gikk til forskjellige Kyu grader, og noen til høyere Mon grad. Elevene ble testet i hele spekteret : basic, teori,Kata, Kumite og selvforsvar. Alt gikk slag i slag som krevde sitt, både av kropp og hode. Det ble aktivt jobbet med at kandidatene fikk kjenne på grensene sine, og at det ble faktisk der man måtte innfinne seg i å bli værende over llengre tid.

2016Reg_Grad (53)

 

Etter endt gradering med good feedback, var det også klart at det nå var Senpai Terje Dalen – og gratulerer for det! (F.v. Senpai Bård, Senpai Terje, Sensei Thomas og Henrik, alle fra Horten Karateklubb.

Neste stopp blir årets sommerleir i Stavern, hvor hele landet møte for å 2016Reg_Grad (12) – Kopitrene med hverandre. Link

2016Reg_Grad (10) – Kopi