NKO Region Øst i “Oki Kodomo Open!”

RKK_OKI2016En av Sveriges største junior turneringer er Oki Kodomo Open. De siste år har Nko region Øst vært “fast inventar” 2016 – inten untak! Tre utøvere fra Ringerike Karateklubb tok turen for å høste erfaring og nye opplevelser. Ingen av de tre er erfarne, og en var til og med debutant. Men Oki Kodomo`s pool gruppe system er et sted å få gjort noe med dette!

Liken Sverige – Norge er også gevinst, så det er man svært interessert i å holde.

På lagleder siden gjør man også noe med kompetansen, og helgen apparat bestod av Ellen Brocker Næss og Marleen Gregusson.

OKI_Kodomo_open2015

Sjekk ut hvordan det gikk på Ringerike Karateklubb sin Facebook side!

↑ bildet av Conny Myrberg 

Oki Kodomo Open er et sant Kyokushin eventyr. Dette er turneringen som startet i det små i Banzai sine lokaler i 2008. Da staret dette som en klubbturering som skulle gi de yngste et trygt og utviklende tilbud. På den tiden ble turneringen kalt Oki Kodomo, senere utvidet dette seg til “Open” hvor andre klupper, organisasjoner og land kunne delta. turneringen dekker alderen 10-17 år.

okiOki Kodomo Open er et fullpakket konkurransetilbud som arrangeres årlig i Göteborg, Banzai Kyokushin Karate sin regi. Oki Kodomo (betyr barn) er meget godt tilpasset, med en enorm vilje til å gi de konkurrerende opptimalt utbytte. Det er vektklasser med mindre forskjell innad, det “kjøres alle møter alle”  og lignende varianter så man sitter igjen med mye kamperfaring etter hver turnering. Det er kort sagt et tilbud man ikke lar gå fra seg!