NKO – black and brown belt camp 2016 – Shihan Howard Collins 8th Dan

blackbelt_camp2016Hvert år arrangeres det en Svart og brunbelte leir i regi av Göteborg Karate Kai, Shihan Howard Collins 8th Dan. Som ved tidligere var NKO representert på denne leir, i år med utøvere og trenere fra Fana Karateklubb og Horten Karateklubb. Picture from GKK Facebook site

The annual Black and brown belt camp was held and organized by the Gothenburg Karate Kai, Shihan Howard Colllins 8th Dan. This year’s camp attracted athletes from Denmark, Belgium, Norway and Sweden. The camp holds very high level, as can be expected. Basic / Bunkai was focused among other things. The training under Shihan Collins is a heritage that is unique.

NKO deltok med Horten og Fana karateklubb (Sensei Ingrid og Mattis Bjordal), og nok en gang er organisasjonen ute å henter hjem unik kunskap fra Shihan Collins som har levd med Sosai Oyama. NKO / WKO har et hav av muligheter, og det med den ypperste kompetanse. I en tid hvor fundamenter raskt kan gi etter, er dette noe som gir en god grobunn og kunskap om å jobbe videre med Kyokushin Karaten som drivkraft. Det er hevet over en hver tvil om at dette også løfter nivået i riktig retning. Dette merkes, og det gir igjen motivasjon til å fortsette – og ta med seg flere!

Se bilder og mer:

⇓ Picture from GKK, visit site and see more

fana_collins