Camp Banzai 2016 – Sweden

2016_BanzaiLast year Banzai Dojo of Gothenburg, Sweden organised “Banzai Camp” Some of the best fighters of Sweden lead a weekend with several training’s with superb technical training, good spirit and all put together in a warm atmosphere! Now the second edition are set 26-28. August 2016 – 3 days fighting camp!

I fjor var det klart for den første utgaven av “Banzai Camp” arrangert av og hos Banzai Dojo, Gøteborg, Sverige. Leiren ble ledet av noen av de beste fighters Sverige har, og inneholdt super teknisk trening, god spirit og alt baket sammen i en varm atmosfære.  2.utgaven: 26-28. August 2016. Norge var med i 2015, la det bli en tradisjon!

Visit the official Facebook Page for this event (Link) to get updates and full info about this years camp. Do also visit the photo album from the 2015 (Link) Photos used in this article taken by Sensei Annika Peterson. Last years camp had Karatekas from Sweden and Norway, inn the lovely surroundings of  Banzai Karate Kai`s Dojo.

Camp_Banzai2016 – Kopi

Matttis2015Sett av dato for denne års utgave av Camp Banzai 2016! Egner seg flott som en kick off for høst sessongen med våre svenske venner! Fana kk og Horten kk var på plass sist år, og her får man trene med flere av de aller beste i Sverige – som vil si: Europa toppen! Den sosiale faktor er høy, og man blir så godt ivaretatt som overode mulig!

Linker: Facebook eventen (Link) bilder fra sist års leir (Link) og norsk repotasje (Link)