Jr.Cup og Trener samling hos jubilantet Horten KK!

design_shinkyokushin_hiza – Kopi – KopiDet nye året er så vidt staret, aktivitetene står i kø! Horten karateklubb har alltid arrangert forskjellige aktiviteter, og i år klemmer de til med et nasjonalt og et internasjonalt arrangement i løpet av to uker! Ja, det er kanskje hva man kan vente seg av en 30 års jubilant! DEN NASJONALE begivenheter er rettet til alle trenere i NKO Shinkyokushin. Det vil si at alle som har en form for trener rolle in sin klubb er hjertelig velkommen til Horten 6-8. Februar helgen. (her kommer spesifikk info om hvilke dager og tider samt tema) HOLD AV DATO!

TRENER SAMLING 2016 (helgen 6-8.februar)

Dette er en samling som alle klubber med sine trenere kommer på. Tema varierer noe fra år til år, men det vil så matnyttig som overhodet mulig – og det på kryss av nivå! Dette er noe som blir vektlagt, siden det er slik at samlingen bringer trenere av alle kategorier sammmen. Rutinerte og godt innarbeidet instruktører jobber og lærer side om side med de som akkurat har begynt som hjelpetrener. ALLE trekkes èn veg, og det er oppover!

MER detaljert info kommer fra Horten og Bård Sempai når alle tråder er samlet! Hele helgen går nok ikke til dette, men holdt av dato! (klikk for større bilde)

trenersamlingTEEN CHALLENGE 2016 – 13. FEBRUAR, HORTEN

2015_TC (22) – KopiÅrets største begivenhet for karate juniors?! Ja det er om så ikke langt i fra! Teen Challenge i Horten er et godt innarbeidet stevne, og det gir som alltid et skikkelig stevne opplevelse å gå på matten der. Det er alltid veldig bra med trøkk fra publikum og enten man er i begynnerstadiet eller erfaren så får man det man trenger!

Som sagt så er det egne klasser for de som er i startgropen, og det er Kata så vel som fight på dette stevnet. Om man har lyst til å kikke på, så er dette også et knall tøft stevne å se på, trøkk på matta og trøkk i hallen!

design_shinkyokushin_hiza – Kopi – KopiSTEVE INFO:

NKF sine sider (link)

PåmeldingTC2016

Innbydelse Teen Challenge 2016