“Mini” Kick off i Bergen 2016

Nytt år og nye muligheter! Lørdag 9. Januar ble det bråbestemt at man skulle få til et mini kick off i Bergen. Ringerike kk sendte seks fighters med toget over, Bergen hadde sine topp utøvere og apparat klare, og på toppen av det var det spiss kompetanse fra Bryne og teknisk finesse fra Fana.bergen KO2016 (13) – Kopi

Som de fleste fikk med seg så var det “fullt trykk” på høst sessongen hvor flere samlinger ble avholdt. Dette ble relatert til NKO/Norges VM deltagelse i Japan i Oktober, men man skal ikke glemme at det var også et bredde fokus inne. Ikke alle kan eller vil komme/dra til VM, men mange vil fighte! Nko stilte rekord stor tropp på Danish Open 2015, og vidreføringen av dette blir nå Scottish Open 27.Februar.

bergen KO2016 (1) – KopiI Scottish stillte Nko med utøvere sist år også, menn ytterligere flere er påmeldt i år! Scottish Open har egne novice klasser, for å dra i gang de med mindre erfaring, og for Nko sin del er det tre utøvere som stiller i de klassene.

←To av Nko Scottish utøvere 2015

I de ordinære klassene har Nko med ytterigere fem fighters, som gir en total på syv fighters. Det skal man være fornøyd med, og spesielt med tanke på at det var også flere på veg inn i turneringen men pga kapasitet fra arrangøren sin sie måtte man vente til en annen gang..

bergen KO2016 (6)For utøvere som skal ut å fighte, så er det veldig godt å møte likesinnede til trening. Miljøenne er som regel små, så om man kan møtes virkes det enormt positivt. Som sagt så ble samlingen noe spontan-relatert, men isteden for at det “koker bort i kål`n” er gull verdt!

.

 

bergen KO2016 (7)Ringerike kk stappet seks stykker inn på natt toget over til Bergen, og i tillegg hadde Haakon K Bye→ fra Fana kk også tatt turen vestover. Haakon går skole på Østlandet, og får for tiden ofte “en fot i hver leir” kan det bli bedre?

bergen KO2016 (3) – KopiBergen kk stillte med Dojo, og ikke minst mannskap som tilrettelegger alt rundt samlingen. Henting og bringing, mat og oppdekning – ja hva annet skulle man trenge? Og selvsagt en god gjeng med fighters som er blant de aller beste i sine respektive klasser. Og når vi snakker om de alle beste, spiss kompetanse fra Bryne var også på plass, i form av Bjørn Eirik Orstad. Han er en av de, eller den beste utøver Norge har og har prestert godt over lang tid.

Orstad (høyre) sammen med Jøran Waldeland

Lørdagen gikk fort, og øktene like så – og da vet man at det har vært gøy! Og ikke minst nyttig. Det å komme i gang raskt etter ferier og avbrekk er viktig. Nå er det så at fighters tar skjelden fri over lengere tid, men en vet av erfaring at gjennom f.eks jul så forskyves ofte rutinene noe.

bergen KO2016 (5) – KopiJentene var også godt representert. Og her var det også en fin blanding av rutine og ungt blod. Denne kombinasjonen i et miljø er det beste, da man selvsagt kan dra veksler på dette. Under 2015 Danish hadde Nko 4 jenter med, noe som er bra!

Om man tar en kikk på de som entret denne mini samlingen, så ser man at den inneholdt utøvere som har fightet mye i Norge, og ikke minst i utlandet også! Som en fun-fact kan man se deltagere der som har fightet i Japan, Litauen, Polen, England, Spania, Belgia, Østerike, Nederland, Danmark, Skottland, Sverige, Sveits.. bare for å nevne noe!

Enn så lenge … Osu!

Og bare så det er sagt, man jobber i kulissene for at Øst – Vest Kyokushin får halvert reiseveg ved anledninger… ;o

bergen KO2016 (14) – Kopibergen KO2016 (12) – Kopibergen KO2016 (2) – Kopi