Norge i Scottish Open 2016

Scottish Open 2016 x – KopiEtter et aktivt 2015 med deltagelse i Scottish Open, French Open og Danish Open, er det ingen grunn til å bremse – og det gjøres det ikke heller! Med på lasset skal vi også nevne VM i Japan som Norge/Nko deltok på, og selvsagt er det også flere norske turneringer som ble besøkt. Planer for 2016 er for lengst i gang, og flere er allerede påmedlt i Scottish Open for 2016..

stianScottish Open er er turnering som passer Norge godt. Det er i det brede amatør utøvere som dyrker sin lidenskap, og ikke semiproffe / proffe utøvere som trener flere ganger om dagen. Scottish Open er ikke gamle turneringen, joda det var nå også Scottish Open i “gamle dager” med i disse arrangør rammer er ikke turneringen så gammel.

.

Skogmo_ScottishDe britiske øyer er naturlig nok godt representert, England, Wales, Irland og selvsagt Skottland. I tillegg har norden vært med, Danmark, Sverige og Norge. Sverige er det landet som har tatt mest for seg, sammen med England.

Stil og nivåmessig er Scottish moderat, og egner seg for bredden. -i motsetning til turneringer som har utøvere fra land i Øst Europa. I tillegg til at det er ed bredde stevnet, så er det også godt besøkte novice klasser, altså nybegynner klasser for de som ikke har fartstid innen fullkontakt. En ypperlig rekrutt arena for førstereis utøvere.

kvingesKlassene har tradisjonell inndeling, med tre herreklasser (-70,-80 og +80kg) og to dameklasser (- og + 65kg) Dette viser seg gang på gang å fungere særdeles godt. Swedish Open har samme inndeling, og når man tenker på et begrenset antall utøvere, så er det ingen vits å legge opp til 4 herreklasser og 3-4 dameklasser. Flere av disse turneringene har også et øye med om det skulle være store forskjeller innad i de ytre vektklassene, for så å sette de i mot hverandre med likest vekt.

Norge har som sagt satt utøvere på deltagerlisten, og selv om det er en stund til har syv deltager fra 3 klubber signet opp. Bergen, Fana og Ringerike. Se VIDEOS fra Norge i Scottish 2015 se påmeldte fighters HER

2012Sve_mai-8-Kopi41