Årets høstleir på Finnsnes..!

WP_20151003_09_36_36_ProÅrets høstleir på Finnsnes er over for denne gang, og en intensiv helg er unnagjort. Med to treninger på fredag og fire på lørdag, pluss en stevnesimulering på søndag kan man trygt si at intensiteten og viljen er på plass! Finnsnes kk stillte mannsterke til tross for høstferie, og på toppen av dette kom Tromsø kk også!

WP_20151002_19_30_31_SmartMålet om å etablere en fast leir på høsten er gjort. Og det er også mer å spille på fremover. Cluet er at når man har noe konkret, så er det lettere å bygge videre på det. Årets leir tok for seg litt av hvert, og selv om det var en tyngde innen kamp, så deukket det denne gangen opp et bredere fokus enn tidligere. Med to uker til NNM så er det naturlig at man ser på det som en liten spissing inn mot turneringen, men som sagt man legger nå altså oom leiren en liten grad.

Det er nå også i gang med et sammen arbbeid over grensen, og på lik linje som på Østlandet, er det nå en Sverige – Norge kobling i nord. Denne tas opp allerede neste helg i Kiruna, hvor Finnsnes kk er på veg..

WP_20151003_11_19_56_SmartDet var delt inn i to partier i år, og på de aller minste ble det en variert opplevelse hvor noe lengre økter enn hva man var vant til testet både kropp og hodet. -og ikke bare testet, her var det ikke snakk om å gi seg men å stå på økta ut, for så å komme like myk tilbake neste dag! “Like myk” neste dag satt nok muligens noe lengere inne på den eldre garde, men ikke for det, her å var det upåklagelig stå på holdning.  Som nevnt fikk man drillet seg igjennom x antall kamp øvelser med alt hva det innebar, menst lørdagens siste økt bød på noe annet.

Annet på en måte men det samme på en annen måte, fikk man høre. Det var en økt som bandt opp fellesfaktorer gjennom den generelle Karatetrening man utøver, hvor man altfor ofte ser at de forskjellige disiplinene ala kamp, basic og kata ikke blir linket realistisk sammen. Noe annen muskelbruk fikk man også erfare, men det merket man ikke før søndagen..

WP_20151004_10_25_11_SmartSøndag var det klart for en ny variant på denne leiren, det var å “avholde” et simulert stevne. her fikk alle som en kjenne litt på spenning og nerver ettersom man nå måtte prestere i alles åsyn og det under en ramme hvor det ble aldri så lite stressmoment! Dette til stor glede for liten og for stor, og erfaringen og gevinsten var lett å se. her var det både Kata og kamp på programmet.

Da gjenstår det bare å takke alle som har noe som helst med dette å gjøre, og om ikke lenge så er dato for neste leir i 2016 klar, og da er DU også med!