Oslo Shinkyokushin – oppe å går!

osl_shinOslo Shinkyokushin har gjennomført treninger, og er i praksis oppe å går – som det heter på godt norsk! Målet var i første rekke å samle Kyokushin interesserte i hovedsdaden og omegn, for å ta opp igjen det mange mistet når de flyttet til Oslo etter å ha trent Kyokushin Karate “ute i distriktene” Samt at de som trener på Ringerike kunne ha èn dag i uken med kortere reiseveg 😉 Vel man antok at det skulle dukke opp 4-6 stykker men…

.

Først og fremst må man takke Oslo Karateklubb som er så i møtekommende og behjelpelig med leie av lokale, samt det at man faktisk møter sammenarbeid fra første stund.

OSU! [6246]Som sagt så var det antatt en håndfull utøvere, men det viste seg at etter noen avbud stod det ti stykker i Dojoen denne kveld..! Ja det er faktisk det som er hverdagen til mange etablerte klubber rundt om, så det skal man være særdeles fornøyd med! Videre er det flere som har meldt sin ankomst neste gang så dette har truffet det antatte “behovet” man har trodd i Oslo. Nå er man ikke av den oppfattning at dette “tar av” men at det er “liv laga” oppe og vedtatt!

Ronny og Paal [5657]De som trener er i første rekke der for å dyrke en felles interesse, og det å “kose seg” med Fullkontakt Karatens forskjellige disipliner. Gode ressurser er det innad i gruppen også, og i “enden” av dette står Ringerike kk for oppfølging. Da er det bare å stikke innom for et uforpliktende møte, på gjennomreise eller fast innventar – alt er lov!

KONTAKT:  Egil Stemkens 93 05 24 66.