Shinkyokushin Oslo 2015

osl_shinFra onsdag 2.September 2015 er det nå mulig å få trent Kyokushin i Norges hovedstad. I veletablerte lokaler, leid av Oslo Karateklubb (Nanbudo) har man leie en gang i uken (som en start) Hovedfokuset er å samle de i oslo som har trent eller ønsker å trene Kyokushinkai. Mange forsvinner ut av rekkene når de flytter til Oslo som et følge av skole eller jobb – men nå er den tiden forbi!

Gruppen består av medlemmer fra Ringerike KK, samt flere som har trent tidligere og om er bosatt i Oslo av forskjellige grunner.

.

2015_reg_ferder3 (3)Som sagt så er første pri å samle de som har trent eller ønsker å trene Kyokushin Karate i Oslo. Det har blitt gjort forsøk tidligere, men useriøse utleiere har vært umulig å forholde seg til.

Nå har man tatt kontakt med et etablert Budo miljø i Oslo Karateklubb (Nanbudo). Her er alt dt fomelle og praktisk enå i orden, og da gjenstår det bare å trene!

↑Kontakt person for denne avdelinngen av Ringerike kk er Egil Stemkens 93 05 24 66. I gruppen er det flere med lang fartstid og god erfaring som vil bytte på å lede treningen. Gruppen kobles opp til Ringerike og resten av Nko Region Øst som står for back up og tilførsel av den ønskede kompetanse.

Oslo Karateklubb lokaler (Adr) onsdager kl.19.00. Fra 2. September!