Region Øst – høst 2015!

cropped-nko-web2 – KopiSommeren er over og det er for mange å finne frem til treningsrutinene igjen. Når det er sagt så er det også mange i regionen som har holdt trykket vesentlig oppe! Som alltid er det nok av eventer på kalenderen alt – og det er jo også slik at det ikke akkurat blir færre som dukker opp utover høsten! Vi tar en titt på kalenderen i Region Øst..

ok_logo1201Det første vi skal informere om er at det er nå en liten gruppe i Oslo som vil ha treing en gang i uken (til og begynne med) Dette er i hovesak medlemmer som trener i Ringerike kk, samt noen andre som har trent Kyokushin tidligere og er i bosatt i Oslo. treningen vil foregå i et etablert Karate / Budo miljø ettersom man leier hos Oslo Karateklubb. Klikk logo for mer. (adresse)

2.September 19.00-20.30. Kontaktpesron Egil Stemkens.

Ellers så bankes sessongen i gang med en elitesamling på Ringerike 22-23. August. Dette er i hovedsak en ren fullkontakt samling med de som skal konkurrere i fullkontakt. Det er også en “pre Danish” samling som er mytet på de utøvere som skal delta i Danish Open to uker senere. Og ikke minst en samling som skal hjelpe til å klargjøre VM kandidater.

Det er også planlagt to elitesamlinger i Bergen med samme ramme som pre Danish.

  • 18-20. September
  • 16-18. Oktober

MERK at inne i mellom dette er det selvsagt flere nasjonale eventer osv samt at det vil dukke opp regionale samlinger som det pleier å gjøre. Og HUSK: det må ikke være noe spesielt for å dra på treningsbesøk til andre i regionen! 🙂