Kick off samling 2010 region øst

samling2010ole_jarleI – KopiKick Off samling for region Øst 2010 ble avholdt i Horten/ Færder. Som alltid var hele regionen (Ringerike, Oslo, Færder, Horten) “på bena” når det skjer noe, og teknisk ansvar for samingen var ved Hortens Sjur Vestlie. Samlingen gikk fra fra og med fredag til og med lørdag – akkurat passe når man skal ha kvalitet og intensitet.

Her følger et løpende resultat fra helgens samling:

samling2010faerder – Kopi

Fredag: Årets første kampsamling er i gang,og selv om hoved dagen først er lørdag ble det ikke holdt igjen noe på fredagens intro økt! Denne økta ble holdt i Horten,mens lørdagens økter blir kjørt på Tjøme v/Færder KK omegn. Fredag var det en økt og lørdag blir det to. På fredags økten hadde man utøvere fra Færder,Oslo,Ringerike og Horten,som fikk seg en cardio økt i form av mitts og puter.

←Team Larsen i action!

.

Sjur Vestlie stod for opplegg,med musikk og bevegelsestrening som oppvarming,avløst av focus mitts og “grov” pute som avsluttning. Samtlige jobbet hardt på de fysiske oppgavene,og det lot seg merke i løpet av den 2 timer lange økta. Spesiellt den siste sekvensen med grovpute og sparkesett kombinert med bevegelse tømte de aller fleste,for ikke å si alle! Lørdagen blir i retning av mer teknisk jobbing og sosialisering i treningsdrillene.

samling2010torhild_ronnyLørdag:

 Økt to og tre skulle avholdes v/Færder,Vestskogen skole. Klokken 10.00 var Ringerikinger,Færdere og Hortenfolket på plass! For å knekke opp i “bil og fredagsstive” kropper ble det kjør en lett oppvarming,med en sammenarbeidene faktor og et humoristisk element nå kjent som “push up`s pyramiden eller “mølje-push up`s” !

←Torhild og Ronny i kampmodus, begge internasjonale fighters.

Det blir en lett og løs stemning etter denne type oppvarming,og det høster man umiddelbart av for folk tør å slippe seg løs å være mennesker. Litt mere oppvarmingdriller kom,men nå var det fight relatert. Rullering av partnere og mere rep. kom naturlig ettersom det var mange å velge imellom på rekkene. Så bygget man litt og litt på drillene,før dette ble avløst av litt nytenkning. Denne nytenkningen var ment som en tankevekker om hvordan det går an å snu på ting som man,eller alle tar for gitt.

samling20102genfight – Kopi Det var ikke de fremviste teknikkene/bevegelsene som var hovedbudskapet,men dette med å se nytt på gamle ting,eller venne seg til å lete etter dette på egen hånd. Og dette er et viktig tema,for som regel er de fleste vant til å få alt servert av treneren sin eller tilsvarende. Dette vil også være med på å lage utøvere med egne særtrekk,og ikke få prototype utøvere som er smidd under samme lest. Etter dette ble det kjørt lowkicdriller/ forsvar,lage stress,utnytte seg av de feilene en stresset gjør!

←Bak Ole Grejs og Ronny, i front Christina og Anne-Margrethe

Økt 2 plukket opp og repeterte litt fra 1.økt før det var tid for å ta ting litt videre. Rytmebrudd og “tellefeil” ble lagt inn i kombinasjoner som alle kjente fra før,men som nå ble gjort med ny vri i det resultat at tradisjonellt forsvar ble satt ut av spill. I dette gamet ble det også vektlagt at det ikke var de fremviste teknikkene som var budskapet,men tanken bak dem som var viktig. På lik linje med tidliger,vi vil ha selvutviklende utøvere,ikke masseproduserineg av bestemt formede typer.

samling2010knut_tinaI – KopiEtter dette ble det kjørt oppgave sparring med gitte teknikker,og hvordan man fikk en langt større treffprosent enn det man tidligere hadde. Dette gikk mest på bevistgjøring og ikke fysiske begrensninger som mange trodde til å begynne med. Dette satt meget bra og nå traff mange så mye at man måtte gå ned på kraften for at det ikke skulle få konsekvenser!

←Knut og Tina

.

Siste 30 min ble det fri sparring, mens man fikk inputs av coach underveis og mellom rundene. Det ble nok av runder mtp at det hadde vært mange sparringsrunder med oppgaver før den frie sparringen. Siste rundene ble det fighting fra “kjelleren” for flere, noe som er Kyokusshin i et nnøtteskall!

OSU!

-til allle som var innom i løpet av helgen , og stor takk til “Færder-folket” for engasjementet til å avholde samlingen.

samling2010gruppe