VIDEOS – Scottish Open – Norway

2015_Kvinge_scottishEtter helgens turnering i Skottland er det på tide å dele det som ble en fin innsats for Norge i Scottish Open. Vi varter opp med video opptak av de fleste norske utøverene som deltok i helgens turnering.

.

.

Scottish Open er som sagt en turnering som passer det norske nivået godt. En kan kanskje si at man treffer noe mer “likesinnede” utøvere enn om man går konkurranser som er dominert med Øst Europeiske utøvere som så ofte er på et annet plan. Svenskene gjør det svært godt, men de igjen er de som faktisk kan matche de Øst Europeiske landene med sine beste.

Kampene preges av mye forlenginger og litt uforståelige sådan, men for de som har gått i England så vet man at dette er kultur der borte. Både British Open og IKK Open og Scottish Open har dette fenomen, og det slekter på det gamle klengenavet : “knock down Karate” en måtte ned før det kunne kåres en vinner. Det preges også av endel hodeslag, og høy slag generelt. I hvertfall for den vanlige utøver. En bør også være litt obs på at det er litt forskjellige tolkninger av det å være novice. Uansett en fin turnering for norske utøvere å delta i , og dato for neste er på veg.. Og årets innsats er bra av alle som en, det å delta er tøfft bare det i seg selv!

Novice class

Chris Taylor – DKK – England vs Stian Jakobsen Bergen kk Norge

Ming Kit Wong Rkk Shin Norge vs Josh Mays Bkk England Record

Open class

Martin Skogmo Rkk Shin Norge vs Artur Nowacki IKKU England

Irene Jensen Skjelfjord NKKO Norway – Lise Møller – Viborg Karate – Denmark

Irene Jensen Skjelfjord NKKO Norway – Sara Hägge Shinkyokuhin Sweden

Irene Jensen Skjelfjord  NKKO Norway – Dina Kljajic Shinkyokushin Sweden

Tor Andre Kvinge Berge kk Norge vs Mark Pietrzykowski  IKO3 – Scotland

Tor Andre Kvinge Berge kk Norge vs Simon Pålsson Shinkyokushin Sweden

Tor Andre Kvinge Bergen kk Norge vs Fredrik Johansson Shinkyokushin Sweden