Høstleir på Finnsnes 2015

Finnsnescamp2015-Kopi-KopiI 2014 var det et ønske å etablere en høstleir på Finnsnes. Dette som et ledd i den nasjonale oppbygging i å oppretteholde faste arrangement som er linket opp i mot andre arrangement. Finnsnes sin høstleir blir avholdt 2-4 Oktober, 14 dager før NNM som blir avholdt i Tromsø 17.10, arrangør er Tromsø kk stiftet 1975…vi kommer tilbake til dette.

Da er dato satt for Høstleri på Finnsnes, i regi av Finnsnes Karateklubb. I 2014 ble leiren første gang arrangert med tanke på å etablere et fast arrangement for klubb,region og land. Videre var tanken å bruke denne leiren som siste forbredelse til NNM Nord Norsk Mesterskap.

FKK_erikleiren med kamp som hovedtama tar for seg faget kamp. Dette vil si at man jobber langt mer i forståelsen enn hva som er vanlig når man har en typisk “landslagssamling” poenget er ikke å trekke frem en håndfull fighters for at dem skal vinne turneringer. Dette er litt for kortsiktig etter det man ønsker seg. Det jobbes med å forstå kamp, og det enten du er mosjonist, fighter eller trener. Det krever en noe annen instilling og kunskap for å nå dette enn å jobbe med en lik gruppe, men gevinsten er på sikt høyere.

Det sosiale står sterkt i fokus, og det er nøkkelen for å forbrede seg, yte og ofre seg for hverandre. Dette gjør det også enkelt å arrangere noe,for man skaper en lyst til å komme tilbake. Kjører  man en helg med bakkeløp og “killers”, ja så er det det man kan og alle skjønner også at dette ikke nærer til å samle flere. Det skal være lærerikt og gøy, det stimulerer vårt beste verktøy til å bli bedre hjernen!

Mer info kommer i forkant, datoen er din!

Finnsnescamp2015-Kopi-Kopi