Teen Challenge 2015 – Norway

Children_kyokushin21. Mars er årets dato på Teen Challenge, barn og ungdomsturneringen som avholdes i Horten. Dette er en sammensatt turnering i nivå, og toppsjiktet inkluderer internasjonal deltagelse fra våre naboer : Sverige og Danmark. I tillegg har man også tilbud for de litt eldre – U22. Bildet hentet fra Oki Kodomo / IL Lund Kyokushin

Teen Challenge 2014 var en suksess, etter å ha ligget i dvale en stund. Godt tilrettelagt og inspirerende for de unge som deltok. Det var også bred norsk deltagelse, og som sagt Sverige og Danmark stillte med flere gode utøvere.

imagesKalenderen spekkes med aktiviteter, og det skal litt til for å holde tungen rett i munnen. Det meste handlere om å sikte seg inn på de turneringer som treffer godt nivåmessig, slik at alle vinner på dette. Sånn sett har Teen Challengen et meget bredt nedslagsfelt, som er verd å merke seg.←Invitasjon fra arrangør Horten Karateklubb.

Påmelding skjema.

Children_kyokushin – Kopi

 

 


 

 

Kopi av PåmeldingTC2015

Innbydelse Teen Challenge 2015