Shihan Collins seminar 2015

howard1978Once again celeber guest in Norway, Bergen, Fana. 13 and 14 March visiting Shihan Howard Collins Fana Karate club once again. Do not miss this, because this will bring you further, and in the right direction of Karate`s infinite way. whatever level you are at, and whatever assumptions – be there.

Fana Karateklubb inviterer nok en gang til seminar med Shihan Collins. Benytt deg av muligheten å få trene under en av de virkelige store Kyokushin pionerer.

Visit http://www.shihancollins.com/

.

.

gkk50Read more about one of the world real Kyokushin pioneers. Shihan Collins has experienced and dedicated his life Kyokushin Karate, which many say they do but few really do. Directly under Sosai Mas Oyama has Shaihan studied, and his knowledge is widely known. Read more. Shihan has been chief instructor of Göteborgs Karate Kai GKK since 1977. And speaking of GKK ← next year – 50th anniversary! 

 

howard_collins_Japan1971_1972_Portfolio13-669x272Fana Karateklubb tar sin utvikling meget seriøst, og det å få knyttet til seg Shihan Collins sin topp kompetanse flere ganger i året setter ting på plass.←Shihan Collins er er av verdens virkelige storheter innen tradisjonell Kyokushin Karate. Å leve, bo og studere under samme tak og under Sosai Oyama er noe helt for seg selv. Dette alene bringer han langt over de aller fleste. Følg med på FANA KARATE!